Reklama

Reklama

Shiti Hanta

  • USA City Hunter
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ryo Saeba je nenapravitelný sukničkář a soukromé očko s výjimečnou muškou. Když mu někdo zabije parťáka, pustí se s pomocí jeho dcery do pátrání po vrahovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná asijská akční sexistická číčovinka, kombinující humor Jaye a mlčenlivýho Boba s nápaditou akcí Johna Wicka, které dochází s blížícím se koncem dech. Nejnovější snímek Juiči Satóa nejvíce trpí nevybalancovaností mezi vtipem a akcí. V mnoha uvolněných scénách se film bere přespříliš vážně, a naopak řadu vytříbených bojových akčních scén s prvotřídní choreografií zazdí nepovedený závěrečný joke. Je obrovská škoda, že si City Hunter nedokáže udržet v průběhu stopáže jednotnou tvář, takto divák nemůže v žádné scéně predikovat, zda bude následovat laciný vtípek nebo melodramatická pasáž s významnějším přesahem. Suma sumárum, za řadu velmi originálních akčních scén a odlehčenou atmosféru tři hvězdy. 🙂 (26.04.2024) ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Pohodová zábava na páteční večer, na kterou se klidně můžete podívat i ve čtvrtek odpoledne. Jo, úvod by teda nešel, protože cokoliv, co se pokusí z mojí strany znít alepsoň trochu vtipně, totálně pohoří, protože mám za sebou opravdu vtipný matroš. Tomu se prostě nelze vyrovnat! A přestože bych tady mohla i trochu rejpat, vážně na to nemám náladu. Na to jí mám až moc právě teď až moc dobrou :) jasných, spokojených a  neobjektivních pět hvězd  :) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nebola to taká shity hnáta ako som čakal. Naopak, zo začiatku dosť super, hoci potom sa Ryo dostáva akosi na šikmú plochu a to nielen očami. Dejovo sa to akosi zastabilizuje, už toľko neprekvapuje, akurát dievčina, čo tám odrieka "všetko pre Úniu, všetko pre Úniu" pripomenula tlačovku Regresívneho Slovenska. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Já toho chlapa miluju! A vášnivě rozporuju, že by kdokoli jiný zvládnul tuto roli tak dokonale jako Ryōhei Suzuki! Ztřeštěný, bláznivý, ve svém živlu nahý na pódiu a současně mužně silný detektiv a bezchybný střelec a bojovník (v průběhu sledování se mi opakovaně vybavil jeho historický výkon v HK Hentai Kamen). Neznám jiného herce, který by se pro tento erotikou posedlý charakter tak hodil! Musíte vidět! ■ Poslouchání Ódy na radost už nikdy nebude, co dřív! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Film sa má natáčal v skutočných uliciach tokijskej oblasti Shinjuku, kde sa odohráva sága „City Hunter“. (Arsenal83)
  • Komiks „City Hunter“ bol zasadený do konca osemdesiatych rokov minulého storočia. Film posúva dej do aktuálnej doby. (Arsenal83)
  • V komikse "City Hunter" nosí Ryo (Ryohei Suzuki) balmacaanský kabát, v anime má modré sako a v tomto filme má na sebe trenčkot. (Arsenal83)

Reklama

Reklama