foto

Jin-won Seo

  • nar. 7.8.1969 (51 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Baesimwondeul
Teuli
2018 Geiteu
Ilgeubgimil
2017 1987
2016 Daegyeol
2015 Chioebeobgwon
Noongil
2014 Joeun chingoodeul
Sanda
2013 Deo webtoon : yego salin
Eoddeon sisun
Eungjingja
Jibeuro ganeun gil
2012 Králův dvojník
Weding seukaendeul
2011 Jim-seung
Ryangkangdo aideul
2010 Doenjang
Juyuso seubgyuksageun 2
Musanilgi
2009 Baekyahaeng
Bulkkotcheoreom nabicheoreom
Kyemong yeonghwa
2008 Keurosing
Modeon boi
Teureok
2007 Peonchi reidi
Sikkaek
2006 Yeoreumi gagjeone
2005 Bunhongsin
Cheon gun
Yeonae
2004 Ahobsal insaeng
Beomjweui jaeguseong
Kkabuljima
Vzpomínky na lásku
2003 Hwangsanbeol
Silmido
2002 Gwangbokjeol teuksa
Opojen ženami a malováním
1999 Mentolky

TV seriály

2020 Beomwisoosa (TV seriál)
Chulsapyo (TV seriál)
Hawayu beuredeu (TV seriál)
Nemocniční playlist (TV seriál)
2019 Geunyeoui sasaenghwal (TV seriál)
Prezident v pořadí: 60 dní (TV seriál)
2018 Laipeu on maseu (TV seriál)
Oneuleui tamjeong (TV seriál)
2017 Bimileui seob sijeun 2 (TV seriál)
Gangdeoksun aejeongbyeoncheonsa (TV seriál)
Geunyeoleul midji maseyo (TV seriál)
Keurimineol maindeu (TV seriál)
2016 Baekheuiga dolawassda (TV seriál)
Maeumeui sori (TV seriál)
Maseuteo : gooksooeui sin (TV seriál)
Pyeongyangkkaji imanwon (TV seriál)
2015 Bokmyeongeomsa (TV seriál)
Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Taeyangui doshi (TV seriál)
2014 Aieonmaen (TV seriál)
Kkeutubneun sarang (TV seriál)
2013 Yeonwooui yeoreum (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
2004 Pokpung sogeuro (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
Olin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky