foto

Maureen Bennett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Here Comes Hell
2007 Potopení Marchioness (TV film)
2006 Secret Life of Mrs. Beeton, The (TV film)
2005 Cherished (TV film)
Láska a jiné průšvihy
Ve stínu matky
2001 Druhá míza
1997 Muž, který vzbuzoval žárlivost (TV film)
1994 Knoflíková válka
1988 Hrst plná prachu
Zip, The
1984 Le Succès à tout prix
Scandalous
1983 Mrtvý agent
1981 Jen pro tvé oči
1980 Rozbité zrcadlo

TV seriály

2010 Five Daughters (TV seriál)
2008 Čtyři roční období (TV seriál)
2005 Afterlife (TV seriál)
More Than Meets the Eye (S01E01)
Rocket Man (TV seriál)
2004 He Knew He Was Right (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Kinsey (TV seriál)
1989 The Paradise Club (TV seriál)
1988 Christabel (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Storyteller, The (TV seriál)
Tickets for the Titanic (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
1978 Born and Bred (TV seriál)

Dokumentární

2005 Hledání Severozápadní cesty (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky