foto

Suzuki Macuo

  • nar. 15.12.1962 (55 let)
    Kitakyushu, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Onrjó o agero tako! Nani utatten no ka zenzen wakanné da jo!!
2017 Okuda Tamio ni naritai boy to deau otoko subete kuruwaseru girl
Rjú no haiša (TV film)
2016 Šin Godžira
2015 Džinu jo saraba: Kamuroba mura e
Gattan Gattan Soredemo Go (TV film)
Šokubucu danši veranda: Ore no winter special (TV film)
2014 Mahoro Ekimae Kyousoukyoku
2013 Ore Ore
R100
2011 Inu no Kieta Hi (TV film)
Mahoro ekimae Tada benriken
2009 Kaidži: Džinsei gjakuten game
Robogeiša
Senricu meikjú 3D
2008 Tamio no shiawase
2007 Džigjaku no uta
Hîto airando
Zukan ni nottenai mushi
2006 Jume džúja
Sairen
Yoki na gyangu ga chikyu o mawasu
2005 Hotel Sunrise HND - Saigo no Stay (TV film)
In za pûru
Majonaka no Jadži-san Kita-san
Onadži cuki o miteiru
Sukûru deizu
Ubume no natsu
2004 Cutie Honey
Ima, ai ni jukimasu
Koi no mon
2003 Koi-suru yôchû
Nihon no razoku
2002 Chicken Heart
Drive
Pinpon
2001 Ichi the Killer
2000 Furi Kuri
1994 Ai no shinsekai
1993 Tokyo Blood (TV film)

TV seriály

2019 Idaten (TV seriál)
2017 Hokuto: Aru sacudžinša no kaišin (TV seriál)
2016 Chikaemon (TV seriál)
Šokubucu danši veranda: Season 3 (TV seriál)
2015 Šokubucu danši veranda: Season 2 (TV seriál)
2014 55 Sai Kara No Hello Life (TV seriál)
2013 Henšin intabjuá no jú'ucu (TV seriál)
2012 Suitei Yuuzai (TV seriál)
2011 Taro no tou (TV seriál)
2007 Odžísan sensei (TV seriál)
2003 Manhattan rabu stôrî (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace