Reklama

Reklama

Pinpon

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Peco a Smile jsou školáci. Peco umí geniálně hrát ping-pong. Smile se nikdy nesměje a připadá mu, že v životě jde jen o to, jak zabít čas. Jejich přátelství se ale změní, když vyjde najevo, že i Smile má geniální talent, když ho rozvine díky intenzivnímu tréninku. Příběh o zlomových životních okamžicích, kdy se chlapci mění v muže. Kdo bude ve finále opravdovým vítězem? A o co jde v životě doopravdy? Jenom o ping-pong? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Trošku moc osudové, vyhrocené a filosofující a hrdinové příliš rozervaní a umanutí na to, že je jim 17-18 a jenom hrají ping pong. Navíc se vzletné myšlenky střídají s bláznivým humorem jako vystřiženým ze sportovních taškařic Willa Ferrella, na což docela trvá si zvyknout. Ale jinak jde o pohodový a dynamický sportovní film, kde míčky létají proklatě rychle a falešně. ()

ZIASystems 

všechny recenze uživatele

Ping pong mi nikdy moc nešel a proto také nezajímal. Tenhle film je o ping pongu a o lidech, kteří jím žijí. Ale - je to film neuvěřitelně zábavný, se spoustou zajímavých postaviček a s příběhem, který se odkazuje na filmy jako Bloodsport nebo Rocky, akorát že hlavní hrdinové jsou od sebe nějaké ty dva metry a místo smrtelných úderu máchají pálkama. Doporučuji ()

Reklama

Crazer 

všechny recenze uživatele

Preferuju raději více komerční filmy, než jak to bylo v tomto případě. Jisté myšlenkové pochody jsem nepochopil, ale vše vyrovnávala docela zábavná, sportovní nálada a zapálení do každého úderu pingpongovou pálkou. Místy soundtracková hudba skřípala .. určitě bych se nebál a zvolil bych odvážnější hudbu, který by film povznesl o něco výše. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy miluju. Hlavní jejich výhodou je, že se točí v naprosté většině o "hrdinech" a končí dobře :) ..... Tenhle se ale tak trošku liší od svých amerických kolegů. Japonci nechávají oslavy jednotlivých vítězství na divákovi, aby emoce dozněly spíš ve vás než na plátně. Ono také nejde výhradně jen o sport a v konečném důsledku není vítězství to nejdůležitější .... Pohodový film s výbornou muzikou u mě 90%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vcelku velmi příjemná komedie. I když ona to možná není ani celkově komedie, protože ten místy ulítlý humor se tu střídá s vážnějšími pasážemi. A ty vážnější mě překvapivě někdy bavili víc, i když místy je zase těžké poznat, kdy to bylo myšleno vážně a kdy ne. Přes svojí stopáž to ale příjemně uteče, zápasy jsou super a hudba vynikající. 70% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama