foto

Karin L. McGaughey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Pearl - set dekoratér
2017 An American Girl Story - Ivy & Julie 1976: A Happy Balance (TV film) - set dekoratér
An American Girl Story: Summer Camp, Friends for Life (TV film) - set dekoratér
2014 The After (TV film) - set dekoratér
2009 Transylmania - set dekoratér
2006 Blázinec na koleji 2 - set dekoratér
2005 Děti Ameriky - set dekoratér
Neo Ned - set dekoratér
1995 Four Diamonds, The (TV film) - set dekoratér
Oddělené životy - set dekoratér

TV seriály

2020 Policajtky z L.A. (TV seriál) - set dekoratér
Beverly Hills Cops (S02E04) - set dekoratér
Thief of Hearts (S02E03) - set dekoratér
The Lone Ranger (S02E02) - set dekoratér
další epizody (4)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál) - set dekoratér
What We're Fighting For (S07E13) - set dekoratér
The End is at Hand (S07E12) - set dekoratér
Brand New Day (S07E11) - set dekoratér
další epizody (8)
2019 Policajtky z L.A. (TV seriál) - set dekoratér
Bad Girls (S01E13) - set dekoratér
Armageddon (S01E12) - set dekoratér
Thief (S01E11) - set dekoratér
další epizody (12)
2018 Alone Together (TV seriál) - set dekoratér
Mom (S02E07) - set dekoratér
2016 Rhett and Link's Buddy System (TV seriál) - set dekoratér
Život uprostřed (TV seriál) - set dekoratér
Stuck in the Sweet Seat (S01E02) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
2015 Kámošky s časem (TV seriál) - set dekoratér
2014 Kurz sebeovládání (TV seriál) - set dekoratér
Charlie a stá epizoda (S02E90) - set dekoratér
Charlie a právo volby (S02E89) - set dekoratér
Charlie a katolická dívka (S02E88) - set dekoratér
další epizody (34)
2013 Kurz sebeovládání (TV seriál) - set dekoratér
Charlie a vánoční přání (S02E46) - set dekoratér
Charlie a život na hromádce (S02E45) - set dekoratér
Charlie to dělá pro vědu (S02E44) - set dekoratér
další epizody (44)
2012 Kurz sebeovládání (TV seriál) - set dekoratér
Charlie podlehne romantice (S01E10) - set dekoratér
Návštěva Charlieho táty (S01E09) - set dekoratér
Charlie a negativní hodnocení (S01E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2011 Láska bolí (TV seriál) - set dekoratér
Firsts (E01) - set dekoratér
2010 Pretend Time (TV seriál) - set dekoratér
2008 Sladký život na palubě (TV seriál) - set dekoratér
2007 Larry, kroť se (TV seriál) - set dekoratér
The Anonymous Donor (S06E02) - set dekoratér
Meet the Blacks (S06E01) - set dekoratér
2006 Hannah Montana (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky