Reklama

Reklama

Láska bolí

(seriál)
  • USA Love Bites
USA, 2011, 5 h 44 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Cindy Chupack

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Greg Grunberg, Becki Newton, Constance Zimmer, James MacDonald, Guillermo Díaz, Matt Long, Jessica St. Clair, Steve Talley, Michelle Trachtenberg (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Série medailonků o lásce, sexu, manželství a randění. Věčná optimistka Annie (Becki Newton) je osamělá mladá žena. Nyní jí opouštějí i přátelé, kteří se právě vzali. Podaří se jí najít spřízněnou duši? (lost815)

Recenze (65)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mám to letos v seriálech docela pestré - viděl jsem velmi dobrý kus, který ještě není dokončený (His Dark Materials). Dva kusy, co totálně promrhaly svůj potenciál a u kterých jsem se uchechtl jednou za deset minut (Avenue 5, Miracle Workers). A jeden, který je skvělý, ale má všeho všudy jen osm epizod. Tím jsou právě Love Bites, které zabily problémy s produkcí (mj. naprostá změna konceptu), termínové kolize obsazených herců a hereček, ale také (prý) osobní záležitosti showrunnerky Cindy Chupack, a ve finále nelítostné potřeby televize NBC, které chcípl jiný seriál, a tak jako výplň použila tenhle... A je to škoda veliká převeliká, protože tady můžete vidět, jak to vypadá, když scénář píše někdo, kdo přemýšlí o logice děje, a má smysl pro humor. Tři miniepizody každého dílu jsem vždycky zlehka provázané, a plné vtipů jazykových, situačních, vztahových, ale taky drobných i větších zamyšlení (druhý díl o rodičích, co přijedou navštívit svého gay syna a jeho přítele, je GE-NI-ÁL-NÍ:) ). A to obsazení je naprosto lahůdkové. Uvidíte spoustu známých seriálových tváří, mj. nepostradatelné hvězdy Zlatých Sedmdesátých, Barneyho mámu i snoubenku, sexy as hell novinářku z House of Cards, "urostlého" sympoše z Hrdinů a Alias, ale i nové a velmi schopné tváře. A co je hlavní - uvidíte je hrát něco, co nešustí papírem, a má to svůj jasný směr. Abych to s těmi superlativy nepřeháněl, asi dva příběhy mi přišly trochu "meh", ale vždycky to bohatě dorovnaly ty ostatní. Za mě velká, velká lítost, že se neurodilo víc dílů (zvlášť když hlavní linka jasně měla teprve začít), a moje vřelé doporučení. 90% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Inteligentní komediální seriál, kde každý díl je složený z trojice povídek, které se někde nenuceně prolnou a někdy ne. Na to, kolik nám seriál za těch 8 dílů představí postav, působí i tak příjemně kompaktně a díky rozmanitosti jednotlivých příběhů nepřechází ani trošku do stereotypu. Navíc, povídky si udržují velice vysokou kvalitu a i když se sem tam objeví něco, co mě úplně neosloví, pořád tam jsou super střípky, které zaručeně svým laskavým humorem rozesmějí (třeba hnedle úvodní povídka s Gregem Grunbergem a Jennifer Love Hewitt je geniální). Prosil bych druhou sérii a méně odrazující cover. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po prvním díle, takže zcela subjektivně hodnoceno pouze 45 minut. Nicméně jsem se opravdu nasmál. Jedná se nevulgární a příjemný humor, který je našroubován na každodenní a obyčejné osudy party lidí. Naprosto nářezová byla scénka v letadle s Jennifer Love Hewitt, to mě dostalo do kolen. Rozhodně budu dál sledovat, přičemž předpokládám, že se osudy hlavních postav více protnou. UPDATE: po třetím díle si seriál stále drží kvalitu! [720p], 9/10! ()

geklon 

všechny recenze uživatele

prvních pár dílů.....bylo příJEMNÝM překvépkem, ikdyž větší množství hlavních postav mi nebylo dvakrát po chuti a postupem prvním séire jsem ztratil zájem...vždy se v jednom díle najde zajímavá zápletka či postava, ale nemyslím si, že by to v takové klesající kvalitě mělo dlouhodobou úspěšnost...... ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

V každém dílu tři příběhy, které se propojují a s nimi se objevují také nové postavy. Nemůžu si vzpomenout, že bych se u nějakého z nich nudila nebo si řekla, co to jako je. Vřele doporučuji :) A ještě mě napadlo, že vlastně nechápu proč se to jmenuje Láska bolí, protože zrovna v tom seriálu nebolela. trailer ()

Galerie (93)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama