foto

James Flanagan

  • nar. 9.4.1981 (40 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Doktor Spánek od Stephena Kinga
2017 Gerald's Game
2013 Oculus
2011 Nepřítomnost

TV seriály

2018 The Haunting (TV seriál)
Skličující ticho (S01E10)
Otevřená rakev (S01E02)
2013 Domek z karet (TV seriál)
3. kapitola (S01E03)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 The Haunting (TV seriál)
Žák (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky