Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zničující rodinná tragédie vyvolává vzpomínky na strašné ztráty, připomíná Shirley její první setkání se smrtí a probouzí dlouho skryté běsi. (Netflix)

Recenze (25)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 natočil pod záštitou americkej spoločnosti Netflix režisér Mike Flanagan televízny dramaticko-horrorový seriál "The Haunting of Hill House". Prvá séria obsahuje desať zhruba hodinových na seba naväzujúcich dielov. V poradí druhá epizóda nesie názov "Open Casket" (Otvorená truhla). Úvodná časť sa venovala predovšetkým Stevenovi, najstaršiemu potomkovi rodiny Crainovcov. Druhá epizóda zoznámi divákov s jeho sestrou Shirley, ktorá je majiteľkou pohrebnej služby. Aj ju traumatizujú spomienky na detstvo prežité v honostnom sídle Hill House. Shirley sa podujme zorganizovať pohreb jej mladšej sestry Nell. **** ()

gonzo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechna duchařká a Kingovská klišé hezky po kupě, ale je to prostě dobrý. Všechny dialogy, všechny drobné střípky a scénky utváří strašidelnou a melancholickou atmosféru, ale to nejlepší jsou opět postavy, jejich osudy, jejich démoni. PS: je mi líto lidí, kteří to zde hodnotí dle (asi nedostatečné) míry děsivosti. Filmové umění není o míře adrenalinu. ()

Reklama

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po nadpriemerne dobrej druhej epizóde prichádza viac-menej nuda. Postupne divák začne chápať, ktorá tu bije a ako sú jednotlivé epizódy vybudované. Táto je však venovaná snáď najnesympatickejšej postave vôbec (sympatie k postavám sú tu celkovo problém). A tak strávite hodinu nudy s dvoma strašidelnými scénami... A to jednoducho nestačí. Nie keď je rovina rodinnej drámy z pohľadu tejto postavy taká nuda. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, myslím, že to distributor s těmi žánry omylem přehodil. Správně by to mělo znít: drama/ horor, alespoň by to u většiny diváků utlumilo přebujelá očekávání, která ovšem nevznikla jejich vinou. Mně tento způsob vyprávění každopádně vyhovuje, příběh dysfunkční rodiny na mě funguje mnohem lépe než typické americké rádobyhorory. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já fakt nechápu,proč jsem měl od tohoto unylého počinu,jak se mi zatím jeví,takové očekávání??? Ajo,už vím,Netflix. No,tak tentokráte jste šláply do exkrementu. Nuda,proložená ničím. Paní Jacksonová se musí otáčeti v hrobě. A o hororu,jak je prezentován v předloze a v 1.filmu,nemůže býti už vůbec řeči. Je tu jen tuna zbytečného žvanění,žvanění a žvanění. Ale jasan,kdo to nečetl,dá tomu 4 a více. Achjo,to už tu sakra vůbec nikdo nečte knihy??? ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama