foto

Oleg Štefanko

  • nar. 7.9.1959 (60 let)
    Stalino, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dva pljus dva
2009 Dvojí hra
2007 Kod apokalipsisa
Udivi meňa (TV film)
2006 Dvojnaja familija
Kauza CIA
Kinofestival
Obratnyj otsčet
2005 Tichý spojenec
2001 Megiddo: The Omega Code 2
Před svatbou ne!
1991 Buchta směrti
1989 Ono
1987 Aborigen
1985 Sopernicy
1983 Ekzamen na bessmertije
Hastroš
Strž
Řetěz štěstí
1981 Bednaja Maša (TV film)
Děrevěnskaja istorija
Přes Gobi a Chingan

TV seriály

2017 Takoví normální Američané (TV seriál)
Immersion (S05E08)
What's the Matter with Kansas? (S05E04)
Pests (S05E02)
další epizody (4)
Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
další epizody (30)
2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
The Past Is Yet to Come (TV seriál)
2014 Lesnik (TV seriál)
Valtěr (S03E24)
Nikto ně zabyt (S03E23)
Predatěl (S03E22)
další epizody (24)
2013 Dělta (TV seriál)
Lesnik (S01E11)
2012 Čužoje lico (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Zapovednik (S02E20)
Vystrel (S02E19)
Mstitěl (S02E18)
další epizody (20)
2011 Lesnik (TV seriál)
Chozjajeva žizni (S01E24)
Opasnyje igry (S01E23)
Koněc sveta (S01E22)
další epizody (24)
2010 Těrminal (TV seriál)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
2006 Major Větrov (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
2003 Rodina žďot (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Jikry vedoucí do pekel (S10E18)
2002 JAG (TV seriál)
Hrdelní zločin (S07E12)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1985 Po stopách kapitána Granta (TV seriál)

Dokumentární

2005 Závody v dobývání vesmíru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky