foto

Diarmuid Noyes

  • nar. 1988
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jack Taylor: Nemesis (TV film)
Lost & Found
Proti tradici
2011 Je třeba zabít Bona
V pařátech smrti (TV film)
2010 Parkování
2009 Pět minut v nebi

TV seriály

2018 Blood (TV seriál)
2014 Borgia (TV seriál)
1507 (S03E14)
1505 (S03E12)
1504 (S03E11)
další epizody (13)
2013 Borgia (TV seriál)
Kdo je jako bůh? (S02E12)
Sedm žalů (S02E11)
Převzetí moci (S02E10)
další epizody (12)
2011 Borgia (TV seriál)
Vzestup hada (S01E12)
Boží monstrum (S01E11)
Zázraky (S01E10)
další epizody (12)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Občanské nepokoje (S03E01)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace