foto

Stanley Weber

  • nar. 13.7.1986 (31 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Let Me Go
Pilgrimage
2016 L'origine de la violence
Paula
2015 Sword of Vengeance
2014 Sex v Paříži
2013 Not Another Happy Ending
Popelka v pasti
Violette
2012 Picassova parta
Thérèse Desqueyroux
V kruhu koruny: Jindřich V. (TV film)
2010 Pieds nus sur les limaces
2009 Juste un peu d'@mour (TV film)
Louis XV, le soleil noir (TV film)
2008 Figaro (TV film)
Paní z Monsoreau (TV film)
První den zbytku tvýho života
2007 Skutečný viník (TV film)

TV seriály

2018 Britannia (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 Cizinka (TV seriál)
Audience u krále (S02E07)
Pikle a úklady (S02E06)
Předčasné vzkříšení (S02E05)
další epizody (6)
2014 Borgia (TV seriál)
1503, Part One (S03E09)
2013 Borgia (TV seriál)
Palm Sunday (S02E03)
The Time of Sweet Desires (S02E01)
2011 Borgia (TV seriál)
The Serpent Rises (S01E12)
God's Monster (S01E11)
Miracles (S01E10)
další epizody (11)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v Orient expresu (S12E03)

TV pořady

2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace