foto

James MacArthur

  • nar. 8.12.1937
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 28.10.2010 (72 let)
    Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Twister se vrací (TV film)
1985 The Walt Disney Comedy and Magic Revue
1983 Night the Bridge Fell Down, The (TV film)
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
1968 Angry Breed, The
Pověste je výš
1967 Mosby's Marauders
The Love-Ins
1966 Povznesen nad pomstu
1965 Bitva v Ardenách
The Bedford Incident
The Truth About Spring
1963 Cry of Battle
Spencer's Mountain
1962 The Interns
1960 Night of the Auk, The (TV film)
Únos
Švýcarský Robinson
1959 Third Man on the Mountain
1958 The Light in the Forest
1957 Mladý cizinec

TV seriály

1988 Superboy (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vraždila Jessica? (S01E04)
1981 Walking Tall (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
Time Express (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

TV pořady

1980 34th Annual Tony Awards, The (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
The Movie Game (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace