foto

Dinah Shore

  • nar. 29.2.1916
    Winchester, Tennessee, USA
  • zem. 24.2.1994 (77 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Smrtelné nehody na dálnici (TV film)
1978 TV: The Fabulous Fifties (TV film)
1977 Ach, Bože
1970 Jack Benny's Twentieth Anniversary Special (TV film)
1960 Red Skelton Timex Special (TV film)
1952 Aaron Slick from Punkin Crick
1947 Bongo
Fun and Fancy Free
1946 Make Mine Music
Till the Clouds Roll by
1944 Belle of the Yukon
Jdi za chlapci
Up in Arms

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

2013 Richard Pryor: Zapomeňte na logiku - a.z.
2010 Rock Hudson: Dark and Handsome Stranger - a.z.
2007 Let the Music Play: The Barry White Story (TV film) - a.z.
2002 Ten kluk bude točit
1988 Entertaining the Troops - a.z.
1954 Screen Snapshots: Hollywood Stars on Parade

TV pořady

1994 66. Annual Academy Awards (TV pořad) - a.z.
1988 America's Tribute to Bob Hope (TV pořad)
Christmas Special (TV pořad)
1985 All-Star Party for 'Dutch' Reagan (TV pořad)
The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 The Sonny and Cher Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1973 Dinah Shore: In Search of the Ideal Man (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
The Sonny and Cher Comedy Hour (TV pořad)
1969 Jimmy Durante Presents the Lennon Sisters (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1960 The 12th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1959 The 11th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
1953 Person to Person (TV pořad)
1952 This Is Your Life (TV pořad)
1951 The Dinah Shore Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
1949 The Ed Wynn Show (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace