Reklama

Reklama

Lil Pump

Lil Pump

nar. 17.08.2000 (24 let)

Biografie

Gazzy Garcia, profesionálně známý jako Lil Pump, je americký rapper a skladatel. Je známý pro svou hyperaktivní veřejnou osobnost, kde je často zobrazován, když bere drogy, zejména marihuanu a Xanax; je běžně vidět na sociálních sítích, jak se chová nerozumně. Je také známý tím, že vykřikuje svou hlášku „Esskeetit“ (zkrácená verze „Let's get it“). V roce 2019 byl Garcia časopisem Forbes jmenován jedním z „30 Under 30“.

Popularita Lil Pumpa vzrostla v roce 2017 poté, co vydal singl „Gucci Gang“ ze svého debutového alba „Lil Pump“, které se umístilo na třetím místě v americkém žebříčku Billboard Hot 100 a získalo trojnásobnou platinu od Recording Industry Association of America. Od té doby vydal další písně, například „I Love It“ (s Kanyem Westem), „Esskeetit“, „Drug Addicts“, „Butterfly Doors“, „Racks on Racks“ a „Be Like Me“ (s Lil' Waynem).

V říjnu 2017 vydal své debutové studiové album „Lil Pump“. Jeho píseň „Welcome to the Party“ se objevila na soundtracku k filmu Deadpool 2. Své druhé studiové album „Harverd Dropout“ vydal 22. února 2019. Své třetí album „No Name“ vydal 10. prosince 2021.

lukas "LUKICKK" swag

Herec

Skladatel

Účinkující

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno