foto

Tanya Bowd

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Příběh špionky - set dekoratér
2016 Churchill's Secret (TV film) - set dekoratér
2015 Jablečné víno s Rozárkou (TV film) - set dekoratér
2008 39 stupňů (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2020 Nový papež (TV seriál) - set dekoratér
Epizoda 9 (E09) - set dekoratér
Epizoda 8 (E08) - set dekoratér
Epizoda 6 (E06) - set dekoratér
další epizody (7)
Veliká (TV seriál) - set dekoratér
The Beaver's Nose (E10) - set dekoratér
Love Hurts (E09) - set dekoratér
Meatballs at the Dacha (E08) - set dekoratér
další epizody (9)
2017 Rodinné sídlo (TV seriál) - set dekoratér
Epizoda 4 (E04) - set dekoratér
Epizoda 3 (E03) - set dekoratér
Epizoda 2 (E02) - set dekoratér
další epizody (4)
Viktorie (TV seriál) - set dekoratér
Pokoj a radost (S02E09) - set dekoratér
Cena svědomí (S02E08) - set dekoratér
Král za vodou (S02E07) - set dekoratér
2016 Viktorie (TV seriál) - set dekoratér
Mladá Anglie (S01E08) - set dekoratér
Motor změn (S01E07) - set dekoratér
Královnin manžel (S01E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2014 The Crimson Field (TV seriál) - set dekoratér
Episode 6 (E06) - set dekoratér
Episode 5 (E05) - set dekoratér
Episode 4 (E04) - set dekoratér
další epizody (6)
2007 Záhady starověkého Říma (TV seriál) - set dekoratér
The Enemies of Jupiter, Part 2 (S01E10) - set dekoratér
The Enemies of Jupiter, Part 1 (S01E09) - set dekoratér
The Dolphins of Laurentum, Part 2 (S01E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2004 Feather Boy (TV seriál) - set dekoratér
Green Wing (TV seriál) - set dekoratér

TV pořady

2012 Slavnostní zahájení XXX. Letních olympijských her 2012 Londýn (TV pořad) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky