Reklama

Reklama

Těla


Věz, že jsi milován (E08)

(epizoda)
  • Velká Británie Know You Are Loved (více)

Obsahy(1)

Detektivové se napříč několika dekádami snaží společně zabránit tomu, aby Elias změnil historii. Budou na přerušení časové smyčky a záchranu tisíců životů stačit slova? (Netflix)

Recenze (15)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sorry, ale ne. Chápu, že byla snaha tomu dopřát happy-end, ale to by musela padnout 4 zásadní vysvětlení. 1) jak to že “mrtvola” cestovala do 4 období. 2) proč právě ty 4 období a ne jiná 3) co dělala ropucha v tom taxíku, když cestování neexistuje 4) když se cestuje vždy - a + co se dělo v těch “plus” letech. Takže za mě buď scénáristicky fail jako prase, nebo zase berlička na druhou řadu. Tak jako tak závěr žumpa. ()

HarryCameron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR, recenzia obsahuje SPOILER. Záver seriálu je pre mňa sklamaním. Na to aký to malo skvelý rozbeh a originálnu zápletku, som čakal, že koniec mi tiež "vyrazí dekel", alebo že bude minimálne viac prepracovaný. Žiaľ, nestalo sa. Navyše tam bolo z môjho pohľadu niekoľko nelogických veci : Prečo skončila Maplewoodová vo väzení ? Elias sa rohodol zmeniť všetko až 50 rokov po rozhovore s Hillingheadom ? A hlavne mega nasratý Whiteman, ktorý prišiel pomstiť smrť Esther, si kľudne pokecá s jej vrahom a ešte mu aj pomôže ukryť platňu pre policajtku v budúcnosti ? ()

Reklama

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když pominu mindfuck v podobě doppelganger effect, kdy na sebe čučí dvě Hasanové.... :) tak to bylo i celkem zajímavé (jen by mě zajímala zpětná linka Maplewood za panem Whitemanem do roku 1942, kdy se mi zdá, že jsme ji na obrazovce nezahlédli, jen zprávu od pana policisty..zda byla už "minulost ovlivněna", takže se to nemuselo prostě řešit? Přišlo mi to škoda :) ) ()

PenelopaW 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!!! SPOILERY !!! 1890: Jelikož jsem si to moc přála, potěšilo mě, že jsem Hillingheada opět spatřila mezi živými. Co mě nepotěšilo bylo, že aby celý plán uspěl, Alfred stejně musel zemřít. Úplně se mi nechce věřit, že by v této době Iris skončila ve stejném vězení jako muži, ale budiž. Semínko pochyb bylo zaseto. Jak jsem remcala, že se Polly zamilovala do nepřítele, tak v této epizodě mi toho manželství bylo až líto. Nadával-li někdo u zdlouhavosti této dějové linie v předposledním dílu, zde to do sebe zapadlo a dalo smysl. Taky někdo čekal, že Polly porodí dceru? 1941: Whiteman sice unikl oprátce, ale i on musí zemřít, aby to klaplo. Hillinghead zasel, Weissman udělal svoji jednu dobrou věc. Rozstřílení hospody mi přišlo zbytečně melodramatické na to, že uvnitř seděl jediný muž nekladoucí odpor. 2023: Hlavní hrdinkou celého seriálu je nakonec Hasanová, i když ne nutně ta z roku 2023. Některé věci se nezmění... 2053: Moc se mi líbila Defoeova zeď slávy v Long Harvest Lane s vyrytými jmény návštěvníků. (Pochybnosti, že pokud blízká policejní hospoda při výbuchu bomby vyletěla do luftu, zeď by to asi nedala taky, odsouvám stranou.) Jak jsem se bála, že série skončí neuzavřená s nutným pokračováním sérií druhou, která bude o řád níž, tvůrci se závěru zhostili velice dobře a se ctí. Veliké poučení: bacha na citově deprivované frustráty. Jistě, nějaké logické díry by se najít daly, na samotném konci je scéna nutně vyvolávající otázky (a nabízející možnou druhou sérii - o čem?), ale líbilo se mi to. Když nic jiného, svobodná vůle existuje. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále ide vo vytýčenom , ale zároveň jedinom logiku dávajúcom smere, čiže ak vás tento mindfuck zaujal a bavil počas celej stopáže, musíte byť spokojní. Všetko sa nakoniec vysvetlí, všetky kúsky do seba zapadnú, ale stále by ste si k tomu všetkému najradšej urobili grafy a odstránili tak niektoré menšie diery v súvislostiach, predsa len 8 hodín cestovania naprieč štyrmi časovými rovinami sa nedá uchopiť na jeden krát. Len tie dve posledné epizódy nie sú tak emocionálne a dejovo hutné, než piata a šiesta časť, čo je samozrejme subjektívny názor. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama