Reklama

Reklama

Těla


Chyťte si mě (E07)

(epizoda)
  • Velká Británie Catch Me If You Can (více)

Obsahy(1)

Elias konečně zjistí, co znamená být milován, a založí vytouženou rodinu. Jeho štěstí bude ale třeba vykoupit Hillingheadovým utrpením. (Netflix)

Recenze (14)

HarryCameron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V 7.epizóde môžme chronologicky sledovať Eliasov príbeh od jeho príchodu do roku 1889 až po jeho smrť. V roku 2053 sa objavuje nádej, že katastrofa z roku 2023 sa dá ešte zvrátiť. Neviem, či to bol zámer tvorcov, alebo len môj subjektívny pocit, ale postava Maplewoodovej je hrozne nesympatická. A práve ona to má všetko zachrániť ? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Väčšina stopáže ukazuje cestu Eliasa k moci a k rodine v rokoch 1889 a 1890. Pozerá sa na to veľmi dobre, avšak sledujeme iba vizualizované informácie, ktoré sme si už mohli z doposiaľ prerozprávaného deja bez problémov domyslieť. To je oproti štýlu seriálu, ktorý neustále dávkuje nové informácie, dosť výrazná zmena. Novinky tak skôr prináša rok 2053 a hľadanie cesty, ako preč z bludného kruhu časového uzla. ()

Reklama

RedRose

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V té době asi ok, ale Polly je na toho zjeba fakt dost mladá a on je dost silně nesympatický, ale říká si sir a navíc je to vševěd, takže asi v pohodě... Celkově je ten díl jen náhled na události o kterých už víme a nebylo je ani nutné nějak rozpitvávat. Taky mi není jasné, proč by někdo chtěl dožít svůj život v roce 1941, když je z budoucnosti... O tisíc procent tady byla zajímavá linka s vypatlanou Iris a Gabrielem! Tady ta fyzika dostává už slušně na prdel... Nejen že se molekula rozdvojí na vpřed i zad, ale i několikrát, takže Gabriel existuje v různých časových verzích vlastně dohromady 9x... To už je slušný zápřah pro časoprostor... Iris byla vždycky fakt hloupá a tady fakt nikomu nedošlo proč cestující přistanou nazí jako Arnold? Tohle jde do kytek... ()

PenelopaW 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chtěla jsem vysvětlení, co se stalo Polly, a dostala jsem ho. Přijít za mnou manžel jako za čerstvou vykojenou šestinedělkou, odvést mě do sklepa a vyzradit mi všechna tajemství, asi bych skončila s laktační psychózou... Při předchozím dílu jsem u roků 1890 a 1941 sice konstatovala, že zde byl "případ uzavřen", zejména ve Whitemanově případě jsem ale doufala, že to ještě nějak pokračovat bude, a u Hillingheada na to téměř sázela. Že to s nimi vezme takto rychlý konec mne ovšem nenapadlo. (Vážně si sir Julian myslel, že mu tatínek dá požehnání?) Naději skýtá linka z budoucnosti a já si říkám, jestli nám Iris taky nehupsla do všech časových linií? ...Tady ještě asi nějaká druhá řada bude... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrat je polovica epizody z pohladu toho, ako sa z typka z buducnosti stal "Julian". "Shame,  shame". :) Kto si spomenul na Game of Thrones a Cersein pochod "hanby"? Na rozdiel od predoslych epizod ma napodiv viac drzala linia z buducnosti s drobnou Shirou Haas, ktora si, ako sa dalo cakat, uvedomila dosledky dokonania jej "ulohy". Velmi slusne poprepajali obrazy, ktore sme uz videli, ale ku ktorym sme nemali vsetok kontext. Nuz a zaverecny skok a 'hmat" na chrbat. :) Parada. Prave sci-fi. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama