Reklama

Reklama

Těla

(seriál)
  • Velká Británie Bodies
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Čtyři detektivové. Čtyři časové linie. Jedna oběť. Aby zachránili budoucnost, musí nejdřív vyřešit vraždu, která změnila tok dějin. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (124)

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

Zlátam štyri časové línie, ktoré sa akože prelínajú, ale úplne debilne. Zlátam úplne debilné kraviny, ktoré s dobami, ani s vedou, ani so zdravým rozumom nemajú nič spoločné, a idem točiť. Úplne debilne. Zlátanina piate cez deviate, alebo deviate cez piate, alebo v tej budúcnosti tisíc cez tritisíc či tritisíc cez tisíc... Chcete ma, kurva, nasrať?!! Aj s preskakovaním som to celé nezniesla dopozerať. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„LZE CESTOVAT V ČASE…“  První dily vypadaj záhadně a tím, že jsou to vlastně 4 příběhy, je to zajímavý a nenudí to. Navíc to očekávání, co že z tý záhady vypadne… Trošku (víc) mě sere, že i sem musej narvat bukvice, páč (ať si každej dělá co chce, ale…) pohled na dva píchající chlapy mně nikterak nerajcuje. Příběh pro Akta X. Dobře zamotanej a prolínající se letopočty i osudy. Bavilo mě to. Vymyšlený je to dobře, takže v poho za 4*. (Navíc mně to  - nevím proč, připomíná "Atlas mraků". (A samozřejmě "Dark", ale…)) /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je založen na stejnojmenném komiksu z roku 2015, který napsal Si Spencer a ilustrovali Dean Ormston, Tula Lotay, Meghan Hetrick a Phil Winslade. 2.) Thx za titule „Sebastian Jágr“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  ** ()

Reklama

Persephone9 

všechny recenze uživatele

Natočené je to určite kvalitne, herci sympatickí a paradoxne tí, ktorí mi zo začiatku nesedeli sa ku koncu stali obľúbencami a naopak, námet fajn ale porovnávať to s Darkom, neviem no, určite sa to v niektorých bodoch podobá. Dark bol však veľmi komplexný, miestami veľmi náročný a vo výsledku dokonalý seriál, trebalo tam naozaj vnímať čo sa deje a pamätať si detaily. Pri Bodies sa dalo predvídať takmer všetko, posledné 2 časti sa mi zdali trochu urýchlené, avšak záver bol vcelku fajn. Slečnu Iris som v roku 2023 trošku nepochopila, ale ktovie, možno nám niekedy dajú aj druhú sériu. ()

Aurewen 

všechny recenze uživatele

Jako na seriál dost dobrý. To, že některý dějový linky byly dopředu čitelný (záporák, který proplouvá roky, boys story nebo to,že policistka bude klíčově v odboji) mi ani tak nevadilo, jelikož to byla minisérie. Dost mi to celé připomnělo Atlas mraků, který jsem nikdy nebyla schopná dokoukat natož číst. Bavilo mě herecký neokoukaný obsazení a myslím,že o Shiře ještě více uslyšíme, jelikož nenápadně hraje čím dál více. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Mno, zajímavé. Zajímavé ve smyslu čtyř časových rovin a stále stejné mrtvoly. První půli sérky celkem člověk nechápe ( i když tuší) ovšem druhá půlka už nabere grády a konec ten to sice vysvětlí, ale zároveň jednomu vpíchne do mozku to možné další pokračování...a to už se mi vůbec nechtělo vymýšlet ani přemýšlet...Páč to by se jeden dostal do časové smyčky do které se mu už nechtělo dostat. Ono je lepší nechat saj-faj  pouze v rovině vstřebávací a ne v přemýšlecí, protože to by se jeden mohl z toho zbláznit. Za mě rozhozených 90% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (4)

  • The Irish Independent si všíma opakovaný výskyt motívov (ako napríklad „Vieš, že si milovaný“) a mien (ako napríklad „Harker“ a „Mannix“), podobne ako vo filme Atlas mrakov z roku 2012. (Arsenal83)
  • Mnohé scény boli natočené v „Starom meste“ v Kingston upon Hull s využitím nádherných viktoriánskych budov v centre mesta Hull a niektoré scény zo seriálu boli natočené na palubách lodí v lodeniciach v Yorku. Mnohé z futuristických scén boli natočené na University of Leeds a v Sheffielde. Natáčacie obdobie trvalo od 16. mája do 21. októbra 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama