Reklama

Reklama

Krucipüsk: Pardon

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Česko, 2007, 131 min

Recenze (11)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se ortodoxním fandům téhle partičky, které kazím hodnocení, ale oslavné komentáře a úžasný procentní zisk mne donutily, abych si to taky poslechl. Řinčení kytar bylo sice neoriginální, ale poměrně v souladu s potřebami mého ucha, což nemohu napsat o Tomově zpěvu. Nevadí mi, že na mne řve a koulí přitom zlověstně očima, pouze netuším, co po mně vlastně chce. Já mu totiž nerozumím ani slovo, takže nevím, jestli mi nadává, vyhrožuje, něco sděluje nebo mne jenom zve na čaj o páté. Případný další koncert Krucipüsku již nebudu obšťastňovat svou přítomností a tak to třeba bude za 100%. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Co jiného chcete od nejoriginálnější současné tvrdé české kapely než pětihvězdičkový koncert? Ale samozřejmě je pravda, že ve studiu to Tomáši Hajíčkovi zpívá o dost lépe než naživo (čehož si všimnete, když se díváte na záznam koncertu). ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Měl jsem krátkou éru, kdy jsem byl do Krucipüsku fakt blázen! Bylo mě 19 a žral jsem je společně s tenkrát čerstvě vydaným albem "Druide", kdy jsem je prvně slyšel naživo na Pink panther festu v HK. Pak jsem na ně docela začal lítat i po různých klubech v okolí mýho srdcem milovanýho rodiště. Jsou to bomba šoumeni a každej koncert měl svojí nezapomenutelnou kvalitu! Po letech, kdy jsem si "Pardon" dal, jsem zavzpomínal, jaký že to tenkrát bylo! Nostalgie a Hájíček prostě táhnou známku kupředu. Návíc.... Baví mě lítat!!! 85% ()

karlos-rio 

všechny recenze uživatele

Už je to pár let co jsem tuhle partičku začal poslouchat, každý jejichkoncert je dolova balzám na duši, tohle DVD je naprosto luxusní , jen tak dál strejdo Tome :-) ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Jasně za pět! Strejda Tomáš & spol. jsou božíííí. Má to drive, má to koule, má... Má to všechno, co koncert Krucipüsku má mít. Jen mě neskonale sere zdejší netolerance!!! Zase se někdo (FMJ) musel navézt do Kabátu. To je jako srovnávat Porsche a autobus MHD. Do prdele, místo aby rockeři drželi pospolu, tak se dohadujou jak nějaký puberťačky. Myslím si, že právě rock a metal je o toleranci. Já taky poslouchám třeba "vysmívaný" Kabát, stejně jako Krucipüsk, ale i Metallicu, Slayer, Obituary, Tankard, Škwor, Arakain, Aleše Brichtu, Six Feet Under, The Exploited, Harlej, Horkýže Slíže a takhle bych mohl pokračovat donekonečna. Rockeři a metalisti a punkeři všech zemí, spojte se!!!! :-) ()

Reklama

Reklama