Reklama

Reklama

Jiří Fedurco

Jiří Fedurco

Zajímavosti (4)

Hasiči (2019)

  • „Díky tomuto seriálu má divák jedinečnou možnost nahlédnout pod pokličku hasičského života. Prožije mimo jiné i příběh úplného nováčka od jeho tvrdého výcviku, přes hasičský slib, až po jeho první opravdový zásah. Ale hlavně bude svědkem desítek napínavých výjezdů v podstatě v přímém přenosu,“ řekl režisér Jiří Fedurco. (SONY_)

Hasiči (2019)

  • „O hasičích se říká, že spolu na stanici a při zásazích prožijí jednu třetinu života. Slouží totiž čtyřiadvacetihodinové služby a pak mají dva dny volno. Natáčeli jsme s nimi prakticky všechno: ranní nástupy, kontroly techniky, snídaně, obědy, večeře. Byli jsme s nimi ve sprchách i v postelích. Zažili jsme s nimi desítky různých cvičení a zásahů,“ uvedl režisér Jiří Fedurco. (SONY_)

Hasiči (2019)

  • „Hlavním problémem na začátku natáčení bylo to, že jakmile se spustil poplach, hasiči vystartovali a okamžitě zmizeli z dohledu. Vůbec jsme je potom nezvládali dohonit. Hasiči jsou zkrátka hodně rychlí! Ale i to jsme během projektu vyřešili a divák o nic nepřijde,“ uvedl režisér Jiří Fedurco. (SONY_)

Hasiči (2019)

  • „Na začátku projektu bylo důležité získat požehnání od vedení Hasičského záchranného sboru v Liberci. Potom nás čekal daleko obtížnější úkol – postavit se postupně před všechny směny A, B, C a přesvědčit těch šedesát chlapů, aby do toho šli s námi, aby nás vzali do party a aby jim nevadilo, že jim budeme jeden rok neustále v patách,“ řekl o dokumentu režisér Jiří Fedurco. (SONY_)

Režisér

Dokumentární
2019

Hasiči (seriál)

2015

Život je pes (seriál)

 

Nový domov (E06)

 

Messie se vrací (E05)

 

Trénink (E04)

  více epizod (3)
2012

Stopy, fakta, tajemství (seriál)

2010

Příběhy bez scénáře (seriál)

2004

Film o filmu: Milenci a vrazi (TV film)

Pořady
2020

Milionář mezi námi

2017

Policie v akci

2015

Holky pod zámkem

2009

Polepšovna mazlíčků

Krátkometrážní
1998

Cirkus-Chaos-Minaret (studentský film)

Scenárista

Dokumentární
2015

Život je pes (seriál)

 

Nový domov (E06)

 

Messie se vrací (E05)

Kameraman

Dokumentární
2018

Princezny na export (TV film)

Herec

Krátkometrážní
1996

Jejkote mankote (studentský film)

Reklama

Reklama