Reklama

Reklama

Polepšovna mazlíčků

(pořad)

VOD (1)

Obsahy(1)

Přerostl vám problémový pes nebo kočka přes hlavu? Znepříjemňuje život vám i okolí a nevíte, jakou špatnost provede příště? Pošlete vašeho mazlíčka do polepšovny! (oficiální text distributora)

Recenze (44)

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Když má někdo problém s hospodou, obrátí se na televizi Prima a navštíví pořad Ano, šéfe! Když má někdo problém se psem, obrátí se na Novu a poctí návštěvou paní veterinářku. Upřímně - smysl tohoto pořadu mi uniká. Mně tedy nepřijde nikterak zajímavé sledovat třicetiminutový pořad, na jehož konci se dozvíme, zda se ze zlobivého čokla stane hodný pes. To mě vážně nijak nevzrušuje, ať si třeba kadí po trávníku, je mi to fuk (nemám nic proti psům, jen mi tento pořad prostě přijde nezajímavý). Chovatel z Polepšovny možná získá nějaké dobré rady, milovník psů si užije záběrů na ně, ale jinak nevidím důvod, proč by na to člověk koukal. Nevím, čím si televize Nova myslí, že tento pořad diváky zaujme. Každý díl navíc musí být prakticky stejný. Nezlobte se na mě, ale Polepšovna mazlíčků je prostě ukázkový příklad NUDY. Nemyslím si, že na obrazovce vydrží dlouho...Dvě hvězdičky dávám za to, že přeci jen mohli vysílat něco mnohem horšího. Třeba prodloužené Babicovy dobroty. EDIT: Po zhlédnutí několika dílů a přečtení stránky, jejíž odkaz sem dala HelloNiky, měním hodnocení na odpad! Paní doktorku by měl nějaký pes pořádně kousnout do zadnice... ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem a tudíž hodnotím pouze díl s brazilskou filou, ve kterém byli hlavním problémem, nikoli pes, ale majitelé, kteří nezvládli výchovu (to ostatně platí snad vždycky). Nevím jak v jiných dílech, ale v tomto mi přišla paní "psycholožka" trochu mimo a řekl bych, že majitelům moc/vůbec nepomohla... to např. panové Desenský nebo Dostál (díky HelloNiky za odkaz) by byli jiný kalibr. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Mě by zajímalo, který dobrák přišel s myšlenkou vytvořit tento příšerný pořad. Já jako tvůrce něčeho takového bych chodil kanálama a denně ke zpovědi. Ano vím, že je to chorý mozek, ale at si to natočí pro sebe a ukájí se u toho. K tomu ta příšerná hilda doktorka nebo co to je a pár odporných čoklů a jejich debilní majitelé, co mají v hlavách sračky. Prostě další zrůdnost z Novy. ()

UnholyEvil odpad!

všechny recenze uživatele

Za komediální hodnotu vyplívající z absurdity konání paní Cruely-Žertové a za roztomilé mazlíčky bych mohla dát klidně i jednu hvězdičku... Ale za zničení života tolika psů nejen na, nýbrž jistojistě i před televizními obrazovkami musím tento kýbl řídkých exkrementů poslat přímo do pekel horoucích. Závěrem bych veřejně vyzvala všechny pejskaře, kteří chtějí mít se svým psem hezký a zdravý vztah, aby zahodili piškoty, vrátili psa k sobě do smečky, kam taky patří, a společnými silami vsadili veškeré lidi, kteří se na "tom" podíleli do žaláře za týrání zvířat! ()

SkyLukey odpad!

všechny recenze uživatele

Spíše polepšovna páničků. Doslova mě iritují lidé, co si myslí, že mají zhovadilé zvíře, které není schopné se naučit základním životním návykům. Ve skutečnosti je to šaškárna lidí, kteří jsou vlastně sami neschopní naučit mazlíčka základním povelům. Český seriál Polepšovna mazlíčků je jen českou verzí amerického pořadu. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama