foto

Anne-Louise Lambert

  • nar. 21.8.1955 (63 let)
    Brisbane, Queensland, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Target Fascination
2015 House of Hancock (TV film)
2004 Salto do života
The Alice (TV film)
1997 Cut in the Rates, A
1996 Lilian's Story
1995 Napoleon
1993 Just Desserts
1992 Breathing Under Water
Seeing Red
1991 Heroes II: The Return (TV film)
1987 Great Expectations: The Untold Story (TV film)
Lauaxeta, a los cuatro vientos
1982 Cousin Phillis (TV film)
Umělcova smlouva
1976 Murcheson Creek (TV film)
1975 Piknik na Hanging Rock

TV seriály

2005 The Alice (TV seriál)
2002 White Collar Blue (TV seriál)
2001 Changi (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Children's Hospital (TV seriál)
Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
1989 Tanamera - Lion of Singapore (TV seriál)
1988 Dirtwater Dynasty, The (TV seriál)
Fields of Fire II (TV seriál)
1986 Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
Opatské sídlo (S01E02)
1985 Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
1983 Jury (TV seriál)
1982 The Year of the French (TV seriál)
1981 Borgiové (TV seriál)
1978 Proti větru (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
Cop Shop (TV seriál)
Glenview High (TV seriál)
1976 Up the Convicts (TV seriál)
1974 Box, The (TV seriál)
Class of '74 (TV seriál)
1972 Number 96 (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)

Dokumentární

2004 Dream Within a Dream: The making of 'Picnic at Hanging Rock', A

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace