foto

Miho Nakajama

  • nar. 1.3.1970 (50 let)
    Koganei, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rasutoretā
2019 108 Kaiba Goró no fukušú to bóken
Ai uta: Jakusoku no nakuhito
2018 Marmalade Boy
2017 Čó no nemuri
2013 Shiawase ni Naru 3 Tsu no Kaimono (TV film)
2012 Atarašii kucu o kawanakuča
Shuchakueki ~Twilight Express no Koi~ (TV film)
2010 Sajonara icuka
2001 Meoto manzai
1997 Tókjó bijori
1995 Love Letter
1991 Nami no Kazu dake Dakišimete
1989 Docchini suruno
Zatóiči
1986 Aicu to wataši (TV film)
Bee Bop highschool; Koko yotaro elegy
1985 Be bop highschool

TV seriály

2020 Karera o mireba wakaru koto (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2019 Tókjó nidžúsan-ku onna (TV seriál)
2018 Heisei sasamejuki (TV seriál)
Tasogare rjúseigun (TV seriál)
2017 Kizoku Tantei (TV seriál)
2016 Kenja no Ai (TV seriál)
2014 Platonic (TV seriál)
2002 Home & Away (TV seriál)
2001 Love Story (TV seriál)
2000 Nisennen no Koi (TV seriál)
1998 Nemureru mori (TV seriál)
1996 Oišii kankei (TV seriál)
1995 For You (TV seriál)
1992 Dareka ga Kanojo wo Aishiteiru (TV seriál)
1991 Aitai Toki ni Anata wa Inai (TV seriál)
1990 Jo ni mo kimjó na monogatari (TV seriál)
Sotsugyou (TV seriál)
Suteki na Kataomoi (TV seriál)
1989 Kimi no Hitomi ni Koishiteru (TV seriál)
1987 Mama wa Idol (TV seriál)
Ohima nara Kite yo ne! (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky