foto

Steve Cochran

  • nar. 25.5.1917
    Eureka, California, USA
  • zem. 15.6.1965 (48 let)
    Pacific Ocean
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Mozambique
Tell Me in the Sunlight
1963 Of Love and Desire
1961 Kumpáni smrti
1959 Big Operator, The
The Beat Generation
1958 I Mobster
Quantrill's Raiders
1957 Slander
Výkřik
Weapon, The
1956 Come Next Spring
1954 Carnival Story
Private Hell 36
Rummelplatz der Liebe
1953 Back to God's Country
Shark River
She's Back on Broadway
The Desert Song
1952 Operation Secret
The Lion and the Horse
1951 Inside the Walls of Folsom Prison
Jim Thorpe -- All-American
Raton Pass
Storm Warning
Tanks Are Coming, The
Tomorrow Is Another Day
1950 Dallas
Highway 301
Prokletí nepláčou
1949 Bílý žár
1948 Zrodila se píseň
1947 Copacabana
1946 Chlapec z Brooklynu
Nejlepší léta našeho života
The Chase
1945 Boston Blackie Booked on Suspicion
Boston Blackie's Rendezvous
The Gay Senorita
Zázračný muž

TV seriály

1964 Mr. Broadway (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
What You Need (S01E12)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace