foto

Jean-Baptiste Shelmerdine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Halal police d'État
2010 Profesionální manželka
Un mari de trop (TV film)
2006 Mon prince charmant
2003 Vítejte u Rozových

TV seriály

2019 Vernon Subutex (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2018 Nu (TV seriál)
2017 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Rose (S01E01)
2013 Úžasná rodina (TV seriál)
L'Amour en chantier (S10E02)
Le Retour de l'enfant prodigue (S10E01)
2012 Nos Chers Voisins (TV seriál)
2011 Platane (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
Tous en scène ! (S09E03)
Vive la crise ! (S09E01)
2009 Drôle de famille! (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
Retour aux sources (S08E03)
Otages (S08E02)
Le Grand Virage (S08E01)
2008 Seconde chance (TV seriál)
2007 Úžasná rodina (TV seriál)
La Famille s'agrandit (S07E03)
Vacances marocaines (S07E02)
Les Adieux à Nono (S07E01)

Host

TV pořady

2016 Vivement la télé (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace