foto

Andy Hay

  • nar. 1954
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Slečna Marplová: Plavý kůň (TV film)
2009 Whatever It Takes (TV film)

TV seriály

2016 Hooten a Lady: Lovci pokladů (TV seriál)
Dickensian (TV seriál)
Epizoda 20 (E20)
Epizoda 19 (E19)
Epizoda 18 (E18)
další epizody (5)
Tři mušketýři (TV seriál)
The Hunger (S03E02)
Spoils of War (S03E01)
2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Zatmění Slunce (S02E06)
Emilie (S02E04)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Útok na královnu (S01E09)
Exil (S01E06)
2013 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Škola vražd (S15E06)
2010 Identity (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
2004 Moře duší (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Breathless Hush (TV film)

TV seriály

2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S05E02)
2001 Mersey Beat (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
1987 Floodtide (TV seriál)
1984 Muž bez domova (TV seriál)
Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2004 Making It at Holby (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace