foto

Maria Charles

  • nar. 22.9.1929 (89 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Leda ve snu
Sisterhood
2007 Jednotka příliš rychlého nasazení
2006 Rok '66
2002 Dalších deset minut II.
2000 Cor Blimey! (TV film)
1998 Zločin a trest (TV film)
1997 Oliver Twist (TV film)
1996 Savage Hearts
1990 Fool, The
1988 Under the Bed
1982 Ronde, La (TV film)
Viktor, Viktorie
1979 Kuba
1978 Pomsta Růžového pantera
1977 The Strange Case of the End of Civilization as We Know It
1974 Nadějné vyhlídky (TV film)
1973 The Song of Songs (TV film)
1966 Smrtelný případ
1953 Folly to Be Wise
1948 Gunman Has Escaped, A
1947 The Moon in the Yellow River (TV film)

TV seriály

2009 Skins (TV seriál)
Finale (S03E10)
2002 Basil Brush Show, The (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1995 Agony Again (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1989 Great Expectations (TV seriál)
Haf! (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
Whoops Apocalypse (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
Návrat na Brideshead (TV seriál)
The Bleak Light of Day (E03)
1979 Agony (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 Disraeli (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
Jubilee (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
1976 Plays for Britain (TV seriál)
The Prince and the Pauper (TV seriál)
Yanks Go Home (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Anne of Avonlea (TV seriál)
Doctor on the Go (TV seriál)
1974 Seven Faces of Woman (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Pollyanna (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
1967 Angel Pavement (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace