foto

Michail Porečenkov

  • nar. 2.3.1969 (50 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Mikhail Porechenkov se narodil 2. března 1969 v Leningradě( dnes Petrohrad). Vystudoval Petrohradskou divadelní akademii. Většinou ztvárňuje charismatické, vúdčí muže, zejména vojáky, důstojníky. Většině diváků v České republice se zapsal do paměti jako praporčík Dygalo ve filmu 9. ROTA. Mihnul se také jako kníže Dmitrij Požarský ve filmu 1612: KRONIKA SMUTNÝCH ČASŮ. Další jeho významou rolí je charismatický důstojník Specnaz s temnou minulostí, major Jegorov v minisérii GROZOVYE VOROTA (Hromová brána). Jednou z jeho posledních rolí je major Ivan v ruském remakeu slavného filmu Komando DEN' D, na kterém se podílel i jako producent a režisér.

Oldřich "Waczi" Pavelka

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pozvonitě Myškinu
2017 Vurdalaki
2016 Děrži udar, dětka!
Těň
2015 Bogatyrša
Čudo v Krymu
2014 Poddubnyj
Zoloto
2013 Marafon
O čjom molčat děvuški
2012 Mamy
Skazka. Jesť
2008 Den D
Na kryše mira
Realnyj papa
Tarif Novogodnij
2007 1612: Kronika smutných časů
2006 Bolšaja ljubov (TV film)
Průsmyk smrti (TV film)
Svjaz
Žara
2005 9. rota
Soldatskij děkameron
2003 Dněvnik kamikadze
Svéráz národní politiky
Trio
2002 Vovočka
2001 Mechaničeskaja sjuita
Svéráz národního lovu v zimě
1998 Tělo budět predano zemle, a staršij mičman budět pět
1994 Koleso ljubvi

TV seriály

2018 Gadalka (TV seriál)
Ostaťsja v živych (TV seriál)
2017 Most (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Murka (TV seriál)
Odin protiv vsech (TV seriál)
2015 Novogodněje sčastě (TV seriál)
Serdce Angela (TV seriál)
2014 Kuprin. Jama (TV seriál)
Kuprin. Pojedinok (TV seriál)
Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
Něbesnyj sud. Prodolženije (TV seriál)
2013 Ljubov za ljubov (TV seriál)
Novyj staryj dom (TV seriál)
Ubiť Stalina (TV seriál)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
Posle školy (TV seriál)
2011 Dělo gastronoma №1 (TV seriál)
Kontrigra (TV seriál)
Epizod 1.8 (E08)
Epizod 1.7 (E07)
Epizod 1.6 (E06)
další epizody (8)
Něbesnyj sud (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
2005 Ubojnaja sila 6 (TV seriál)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti 5 (TV seriál)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
2002 Specnaz (TV seriál)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Seksot Cyplakov (S01E06)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Den D

TV seriály

2001 Niro Vulf i Arči Gudvin (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace