foto

Carlene Watkins

  • nar. 4.6.1952 (67 let)
    Hartford, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Women Without Men (TV film)
1983 Příliš tvrdý
1980 Condominium (TV film)

TV seriály

1997 Frasier (TV seriál)
Lhář, lhář! (S04E10)
Kutil Tim (TV seriál)
Čestná salva (S06E24)
1996 Pearl (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Jill a její sestry (S06E08)
1992 Bob (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
1987 Tortellis, The (TV seriál)
1985 Mary (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
It's Not Easy (TV seriál)
1982 It Takes Two (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Best of the West (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Secret Empire (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Little Women (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace