foto

Filipp Jankovskij

  • nar. 10.10.1968 (50 let)
    Saratov, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Brut
2013 Rasputin
Tři mušketýři
2012 Ljubov s akcentom
2011 Raspoutine (TV film)
2002 Odinočestvo krovi
2001 Bremenskije muzykanty
1998 Děň polnolunija
1990 Afgánský zlom
1987 Filjor
1986 Sentimentalnoje putěšestvije na kartošku
1975 Zrcadlo
1974 Pod kamenným nebem

TV seriály

2017 Svidětěli (TV seriál)
2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2014 Getěry majora Sokolova (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Čudotvorec (TV seriál)

Dokumentární

2014 Jankovskij

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace