foto

Mark Thomas

  • nar. 1956
    Penclawdd, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Last Summer
2017 Slůně v nesnázích
2015 Tučňáci na lovu
Under Milk Wood
2014 Love by Design
2013 The Sweeter Side of Life (TV film)
2012 Flicka: Country Pride
2011 A Princess for Christmas (TV film)
Marley a já: Štěněcí léta
2010 Flicka 2
Swinging with the Finkels
2009 Góóól! III.
May Countain Nuts (TV film)
2008 Pohádka ze zátoky
2007 Magic Door, The
Moondance Alexander
Obchod století
2006 Booze Cruise III, The (TV film)
Doogal
Pikantní salsa
Pustina
2005 Bobby
Poslední dobrá vyhlídka
Ve stínu slunce
2004 Agent Cody Banks 2
Berserker
Rottweiler
The Deputy (TV film)
Škola svádění
2003 Beauty and the Beast
Darebák a syn
Doktor Martin a legenda o Cloutie (TV film)
2002 Glory Glory
Great Dome Robbery, The
Malý jednorožec
Mazlíčci
Nečistá hra
Out of Eden (TV film)
Psí vojáci
Sorcerer's Apprentice, The
2001 Askari
Doktor Martin (TV film)
Meeksville Ghost, The
2000 Bingo!
Merlin: The Return
Testimony of Taliesin Jones, The
1999 Velký šprým
Šílené krávy
1998 Já se změním!
Nahoru a dolů
1997 Twin Town
1996 Final Passage, The (TV film)
1995 Daisies in December (TV film)
1994 Běsnící spravedlnost (TV film)
1993 The Marshal (TV film)
1991 Trauma (TV film)

TV seriály

2016 Brief Encounters (TV seriál)
Harry & Bip (TV seriál)
2014 Ovečka Shaun (TV seriál)
Fruit and Nuts (S04E30)
The Stare (S04E29)
Duck! (S04E28)
další epizody (29)
2012 Stella (TV seriál)
Ovečka Shaun (TV seriál)
Bull vs. Wool (S03E20)
The Shadow Play (S03E19)
The Hang Glider (S03E18)
další epizody (20)
2011 Epizody (TV seriál)
2010 The Great Outdoors (TV seriál)
Ovečka Shaun (TV seriál)
We Wish Ewe a Merry Christmas (S02E40)
Snowed In (S02E39)
Fireside Favourite (S02E38)
další epizody (9)
2009 Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire (TV seriál)
Ladies of Letters (TV seriál)
Plus One (TV seriál)
Reggie Perrin (TV seriál)
Ovečka Shaun (TV seriál)
In the Doghouse (S02E20)
Two's Company (S02E19)
Cat Got Your Brain? (S02E18)
další epizody (20)
2008 Kevin Bishop Show, The (TV seriál)
2007 Benidorm (TV seriál)
Comedy Showcase (TV seriál)
Ovečka Shaun (TV seriál)
Save the Tree (S01E40)
Shaun Encounters (S01E39)
Snore Worn Shaun (S01E38)
další epizody (40)
Hyperdrive (TV seriál)
Convoy (S02E06)
Dreamgate (S02E05)
Harvest (S02E04)
další epizody (6)
2006 Hyperdrive (TV seriál)
Assessment (S01E06)
Clare (S01E05)
Asteroid (S01E04)
další epizody (6)
Purple and Brown (TV seriál)
Příběhy hvězd (TV seriál)
2002 Ace Lightning (TV seriál)
Any Time Now (TV seriál)
Seriously Weird (TV seriál)
1999 Aristocrats (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Home Farm Twins (TV seriál)
Jack of Hearts (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)

Dokumentární

2002 Real Eve, The (TV film)
1997 Zuřící planeta (TV seriál)