foto

Maximilian Brückner

  • nar. 10.1.1979 (42 let)
    Riedering, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Schwarzach 23 - Und das mörderische Ich (TV film)
Wunderschön
2019 Welcome to Bavaria
2018 Das schönste Paar
Der Mordanschlag (TV film)
Schwarzach 23 und der Schädel des Saatans (TV film)
2016 Schwarzach 23 und die Jagd nach dem Mordsfinger (TV film)
2015 Die Insassen (TV film)
Es kommt noch besser (TV film)
Schwarzach 23 und Die Hand des Todes (TV film)
2014 Clara Immerwahrová (TV film)
Und Äktschn!
2013 Spieltrieb
2012 Was weg is, is weg
2011 Resturlaub
Rubbeldiekatz
2010 Die Route (TV film)
Freche Mädchen 2
In aller Stille (TV film)
Kongo (TV film)
2009 Schutzlos (TV film)
2008 Hanami - čas kvetoucích třešní
Räuber Kneißl
Selbstgespräche
2007 Mein alter Freund Fritz (TV film)
2006 Fünf-Sterne-Kerle inklusive (TV film)
Kdo dřív umře, je déle mrtvý
Mozart - Ich hätte München Ehre gemacht (TV film)
Papa und Mama (TV film)
Papa und Mama - Ein Jahr später (TV film)
Rabenbrüder
Schwere Jungs
Tod einer Freundin (TV film)
2005 Poslední dny Sophie Schollové
2004 Jedermann (TV film)
Männer wie wir
Sama
2003 Männer häppchenweise (TV film)

TV seriály

2020 Oktoberfest: krev a pivo (TV seriál)
Poslední soud (E06)
Úsvit nového století (E05)
První točené (E04)
další epizody (6)
2019 Ivalo (TV seriál)
Venla (S01E10)
Murmansk (S01E09)
Taudinkantajat (S01E08)
Nachtschicht (TV seriál)
Cash & Carry (E16)
2018 Ivalo (TV seriál)
Saalistaja (S01E07)
Ensimmäinen uhri (S01E06)
Jumalan terve (S01E05)
další epizody (7)
2017 Reformace (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Rozdělení II (TV seriál)
Traum von Frühling (E03)
Frieden aus Stein (E02)
Schatten des Krieges (E01)
Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
Energiewende (S01E06)
Wahlkämpfe (S01E05)
Drogenpolitik (S01E04)
další epizody (6)
2016 Pregau (TV seriál)
Der große Tag (E04)
Die Erpressung (E03)
Die Lügen (E02)
další epizody (4)
2015 Tannbach - vesnice na dělící čáře (TV seriál)
Moje země, tvoje země (E03)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Liebe (E05)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Der Wald (E22)
2014 München Mord (TV seriál)
Die Hölle bin ich (E02)
Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und die Dänen (E03)
2013 Místo činu (TV seriál)
Mnichov - Z hlubin času (S44E28)
2012 Místo činu (TV seriál)
Verschleppt (S43E04)
2011 Místo činu (TV seriál)
Heimatfront (S42E04)
2010 Místo činu (TV seriál)
Hilflos (S41E04)
2009 Místo činu (TV seriál)
Bittere Trauben (S40E15)
2008 Místo činu (TV seriál)
Das schwarze Grab (S39E19)
2007 Místo činu (TV seriál)
Der Tote vom Straßenrand (S38E06)
2006 Místo činu (TV seriál)
Aus der Traum (S37E25)
2005 Místo činu (TV seriál)
Smrt na vandru (S36E30)
1990 Café Meineid (TV seriál)

Dokumentární

2011 Jedermann remixed - Eine Zeitreise durch 100 Jahre (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2007 Nachtlinie (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky