foto

John Meredyth Lucas

  • nar. 1.5.1919
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 19.10.2002 (83 let)
    Newport Beach, Orange County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1984 3 Days
1980 Poznání na Planetě opic (TV film)

TV seriály

1974 Planet of the Apes (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1968 Star Trek (TV seriál)
Případ Enterprise (S03E04)
Elaan z Troyiu (S03E02)
Absolutní počítač (S02E24)
1967 Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Posedlost (S02E18)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Whiplash (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1980 Beyond Westworld (TV seriál)
1968 Star Trek (TV seriál)
Sláva Omegy (S02E25)
Absolutní počítač (S02E24)
Principy moci (S02E23)
další epizody (8)
1967 Star Trek (TV seriál)
Posedlost (S02E18)
Cesta k Babylonu (S02E15)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1969 Star Trek (TV seriál)
Ta, která přetrvá (S03E14)
1968 Star Trek (TV seriál)
Elaan z Troyiu (S03E02)
Principy moci (S02E23)
1967 Star Trek (TV seriál)
Podvrženec (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace