foto

Richard Mulligan

  • nar. 13.11.1932
    New York City, New York, USA
  • zem. 26.9.2000 (67 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Dog's Best Friend (TV film)
1996 Apartmá v Londýně (TV film)
1990 Guess Who's Coming for Christmas? (TV film)
1988 Lincoln (TV film)
Oliver & Přátelé
1987 Pokerová Alice (TV film)
1986 Byli jednou dva (TV film)
Deacon Street Deer, The (TV film)
Pořádný průšvih
1985 Kriminál
Nebeské dítě
1984 Jealousy (TV film)
Meatballs Part II
Micki + Maude
Učitelé
1983 Malibu (TV film)
1982 Stopa Růžového pantera
1981 Trhák
1979 Scavenger Hunt
1978 Having Babies III (TV film)
1976 Velký autobus
1974 Visit to a Chief's Son
1973 From the Mixed-Up Files of Mrs. Basil E. Frankweiler
Pueblo (TV film)
1972 Harvey (TV film)
Irish Whiskey Rebellion
1970 Malý velký muž
1969 Neporažení
1966 Parta
1964 En ten tý ny
1963 Muž, o němž nic nevím
1962 40 Pounds of Trouble
The Chapman Report

TV seriály

1997 The Angry Beavers (TV seriál)
1994 Arnoldovy patálie (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Reggie (TV seriál)
1979 $weepstake$ (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1977 Dog and Cat (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Soap (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
McLean Stevenson Show, The (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Diana (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Hero, The (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1970 Arthur Penn: The Director

TV pořady

2001 The 53rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace