foto

Sylvia Hoeks

  • nar. 1.6.1983 (34 let)
    Maarheeze, Noord-Holland, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sylvia Hoeks se narodila v Maarheeze, v jižní části Nizozemska. Už od 14 let cestovala do mnoha evropských zemí a pokusila prorazit do světa modelingu. Poté, co dokončila střední školu, začala studovat na Maastrichtské divadelní akademii.

Do dvou let po ukončení studia měla Sylvia možnost hrát svou první hlavní roli Julie v celovečerním filmu The Storm ( Ben Sombogaart , 2009 ) , který se stal hlavním kasovním trhákem. Film dosáhl národního úspěchu a dostal se až na Festival Stony Brook a na Mezinárodní filmový festival Festroia (Setubal, Portugalsko), kde získala cenu za nejlepší herečku.

V roce 2010 hrála Sylvia v celovečerním filmu Tirza režiséra Rudolfa van den Berga, který získal ocenění nejlepší film na Mezinárodním filmovém festivalu Festroia v Portugalsku.

V roce 2011 hrála hlavní postavu Johanny v celovečerním filmu De Bende van Oss. Pět let po jejím národním průlomu začala opět pracovat společně s režisérem Josem Stellingem na svém novém celovečerním filmu Dívka a smrt.

V roce 2013 Sylvia hraje svojí první mezinárodní roli ve filmu Giuseppea Tornatoreo Nejvyšší nabídka, kde hrála vedle Geoffreyho Rushe. Film se stal trhákem v několika evropských zemích, jako je Itálie a Španělsko a byl nominován na nejlepší film na European Film Awards 2013

Jakub "KubasLibi" Libič

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blade Runner 2049
Renegades
Whatever Happens
2013 Bro's Before Ho's
Nejvyšší nabídka
2012 Dívka a smrt
Vatertage - Opa über Nacht
2011 Hříšní lidé města Oss
2010 Het bezoek
Tirza
X-Ray Eyes
2009 Bouře
2008 Eis frei
2007 Duška
2005 Frankie
Staatsgevaarlijk (TV film)

TV seriály

2016 Berlínská mise (TV seriál)
Rozhodnutí (S01E06)
Na suchu (S01E01)
2011 Overspel (TV seriál)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)
2006 t Schaep Met De 5 Pooten (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
Vuurzee (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace