foto

Rowan Joffe

  • nar. 1972
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rowan Marc Joffé se narodil 24.3.1973 v Londýně režiséru Rolandu Joffé a herečce Jane Lapotaire.  Jeho první dva projekty, ke kterým psal scénář ( THE LAST RESORT a GAS ATTACK) oba vyhrály cenu the Best New British Feature Award. Jako scénárista se poté podílel na filmu 28 TÝDNŮ POTÉ. Dále napsal scénář pro film AMERIČAN, režíroval a napsal film BRIGHTON ROCK. Režie filmu THE SHOOTING OF THOMAS HURNDALL mu přinesla cenu BAFTA.

Ally.cz

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Dřív než půjdu spát
2010 Američan
Černý chlapec
2007 28 týdnů poté

TV seriály

2017 Šerifská hvězda (TV seriál)
The Kid (S01E02)
Fun and (S)laughter (S01E01)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Dřív než půjdu spát
2010 Černý chlapec
2008 Zabití Thomase Hurndalla (TV film)
2007 Secret Life (TV film)

TV seriály

2017 Šerifská hvězda (TV seriál)
Fun and (S)laughter (S01E01)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace