foto

Don Roy King

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Romeo a Julie (divadelní záznam)
2011 Memphis (divadelní záznam)
2010 Women of SNL, The (TV film)
2002 Smokey Joe's Cafe: The Songs of Leiber and Stoller (TV film)
2001 Jekyll & Hyde (divadelní záznam)
2000 Putting It Together (TV film)

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2009 SNL Presents: A Very Gilly Christmas (TV pořad)
Saturday Night Live Sports Extra '09 (TV pořad)
2008 Saturday Night Live: Weekend Update Thursday (TV pořad)
2005 Criss Angel: Mistr magie (TV pořad)
2000 Kdo přežije (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)