Reklama

Reklama

69. Emmy Awards

(pořad)
  • USA The 69th Primetime Emmy Awards
všechny plakáty
Publicistický
USA, 2017, 120 min

Scénář:

Dave Boone

Účinkují:

Stephen Colbert (moderátor), Robin Wright, Millie Bobby Brown, Seth MacFarlane, Sonequa Martin-Green, Milo Ventimiglia, Jeffrey Dean Morgan, Alexander Skarsgård, Matt Bomer, Jane Fonda (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Emmy® Award je nejvyšším oceněním v televizním průmyslu a vyjadřuje uznání za vynikající počiny mezi pořady určenými pro hlavní vysílací čas. Ceny se každoročně udělují v sedmadvaceti kategoriích. Slavnostní ceremoniál předávání Emmy je jednou z nejvíce vzrušujících a nejprestižnějších událostí v americké televizi a tato velkolepá zábavná show přitahuje miliony diváků po celém světě. Galavečer plný kouzelné atmosféry a hvězdných umělců uvádí Stephen Colbert a v přímém přenosu se z Los Angeles vysílá 17. září 2017. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Úvod výborný, Stephen výborný, politická téma trefná. Škoda len, že sa v posledných rokoch vyskytuje pramálo vtipných vsuviek. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Colbert to se svých klasickým vtipem zvládl ukočírovat, ale veškeré dění, kdy se nevyskytoval na obrazovce on, stálo za prd. Žádný pamětihodný moment se nekonal, šlo o dost suché předání jednotlivých scén. Kéž by někdo vytvořil pouze sestřih Stephenových výstupů, nic jiného s letošních Emmy nepotřebujete vidět. ()

Reklama

Reklama