foto

Eliška Kaplicky Fuchsová

  • nar. 23.5.1978 (40 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Oko nad Prahou
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Elišky Kaplicky (S06E03)
2004 Profil - Jan Kaplický

TV pořady

2010 Pozdní sběr (TV pořad)
2006 Interview ČT24 (TV pořad)
Před půlnocí (TV pořad)
2005 Víkend (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2010 Oko nad Prahou
2004 Profil - Jan Kaplický

Režijní filmografie

Dokumentární

2007 Film o filmu: Václav (TV film)
2001 Film o filmu: Babí léto (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace