foto

Eliška Kaplicky Fuchsová

  • nar. 23.5.1978 (42 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Zkáza Dejvického divadla (TV seriál)
Režisér (E01)

Dokumentární

2010 Oko nad Prahou
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Elišky Kaplicky (S06E03)
2004 Profil - Jan Kaplický

Producentská filmografie

Dokumentární

2010 Oko nad Prahou
2004 Profil - Jan Kaplický
2002 A.B.C.D.T.O.P.O.L.
1999 Homo Sapiens 2000
1998 Život na zámku (studentský film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2010 Oko nad Prahou
2004 Profil - Jan Kaplický

Režijní filmografie

Dokumentární

2007 Film o filmu: Václav (TV film)
2001 Film o filmu: Babí léto (TV film)

Host

TV pořady

2010 Pozdní sběr (TV pořad)
2006 Interview ČT24 (TV pořad)
Před půlnocí (TV pořad)
2005 Víkend (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky