Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Redakce zpravodajství a publicistiky pro vás každý týden připravuje třicet minut strhujících reportáží. Příběhy štěstí, proher a objevů.

Jedno téma a několik reportáží, které ho překvapivě variují - velké věci, velké osudy, velké události. Tzv. pozitivní publicistika diváka nejen informuje, ale také potěší, někdy i pobaví a inspiruje. Velké příběhy ho mohou snad i dojmout. Přijďte se každé pondělí od 21:30 přesvědčit, že seriózní informace vědců, historiků a očitých svědků nejsou nudné.

Magazín Televizních novin Víkend se na obrazovkách poprvé objevil 18.3.2005 a postupem času ho diváci vynesli mezi nejsledovanější publicistické Víkend pořady v ČR. V první polovině roku 2007 ho průměrně sledovalo více než 1 330 000 diváků. V procentech to znamená, že Víkend si vybralo 48 % procent lidí mezi 15 až 54 lety, kteří měli v pondělí po 21. hodině puštěný televizor. V kategorii mladých diváků mezi 15 až 24 lety to bylo dokonce 58 %.

Nejčastější témata se týkají osudových momentů moderních lidských dějin, přírody, techniky, medicíny, sportu, ale také netradičního představování rozličných profesí, které reportér vyzkouší na vlastní kůži. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

Kosarpa1 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru, byl ze začátku tento TV pořad docela zajímavý, přinášel celkem dobré reportáže a sledovala jsem ho pravidelně. Jenže postupem času začínali být reportáže ohrávané, nedůležité, sporné a nezajímavé. Ostatně jako celá TV Nova. Když teď vidím, že bude "následovat Víkend" okamžitě přepínám na jiný program, abych předešla stupidním výrazům moderátorů a rozporuplným reportážím. 20% ()

merlinovic odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud by někdo nerozuměl proč dávám odpad, tak to pochopí až ve víkendu obejví reportáž o něčem o čemž ví více než celá redakce dohromady za všechno hovoří reportáž o metalu( kde mimo jiné se celá reportáž kromě rozhovorů a pár blbých komentářů, skládá z dokumentu o metalu kterej zjevně vykradli a pochybuju, že měli autorský právat ten dokument použít), ale ne není to jenom kvůli tédle reportáži i kvůli spoustě jiných o kterých si člověk opravdu neuvědomuje, jaký je to blábol dokud si o tom nezjistí něco sám. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Ještě že je na CSFD kategorie TV pořady. Jinak bych asi 1000 hodnocení nějakou chvíli nepřesáhl. Víkend: Každý se na něj vždy těšil, těší a těšit bude. Sobota a neděle. Dva dny volna. Ehm. Hlavně tedy pro školáky a lidi lépe vzdělané:-). Přeci jenom, vyučení učni musí směnovat. No prostě makat i o víkendu, aby si na ten chleba alespoň vydělali. A teď trochu k pořadu. Moderátorské dvojice se skvěle doplňují. Z hlasu komentátora mám velmi zvláštní pocit. U některých reportáží to velmi prožívá a na člověka to působí trochu depresivně. Na druhou stranu ale musím uznat, že Víkend je spolu se Střepinami nejkvalitnější pořad, které nám paní NOVA nabízí. Ze začátku jsem ho velmi sledoval, ale postupem času mě to nějak přestalo bavit. V současné době se mi stává, že si nemůžu vybrat reportáže, které by mě bavily. O hodnocení jsem dlouho přemýšlel. Je to něco mezi 3 a 4 hvězdami. Dávám 67%. Zajímavý komentář: DaVID ´82. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Nejstručnější hodnocení by asi znělo: zajímavý pořad o zajímavých věcech. Pokud bych to měl rozvést: tento magazín patří k nejzdařilejším dílům TV Nova a je jedním z mála pořadů, které pravidelně sleduji a který má jen dvě vady na kráse: občasná akčnost moderátorů, kterou si přinesli z televizních novin a která je (a musí být) na TV Nova všudypřítomná a reklama pro kterou platí to samé a která nám krásně rozdělí tu neúnosnou třičtvrtěhodinu na dvě krásné necelé dvacetiminutovky :) ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Já vím, jde vlastně o šest náhodně natočených reportáží, které spojuje jedno společné slovo (věta) a vatu mezi tím vyplňují moderátoři Televizních novin, ale co, mě sledování Víkendu zkrátka baví a rád se na něj pravidelně dívám. Samozřejmě, ne všechno je zrovna ideální, některé reportáže mne nezajímají, některé jsou o provařeném tématu, ale zase se na druhou stranu občas objeví nějaká zajímavá reportáž, u které lituji, že nemůže být delší. Mírně poučná oddechovka v pohodovém tepmu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama