foto

Gil Gerard

  • nar. 23.1.1943 (76 let)
    Little Rock, Arkansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Správní chlapi
2012 Blood Fare
2011 Ztracený Valentýn (TV film)
2009 Dire Wolf
Město přízraků (TV film)
Reptisaurus (TV film)
2007 Nukleární katastrofa (TV film)
Požírač kostí (TV film)
Psycho Hillbilly Cabin Massacre!
2006 Beyond (TV film)
2001 Operace Boeing 747
2000 Nevlastní dcera
1999 Na útěku
1998 Vánoční překvapení
1996 Looking for Bruce
1991 Soldier's Fortune
1989 Final Notice (TV film)
1985 Fury to Freedom
International Airport (TV film)
Rychle domů (TV film)
1984 For Love or Money (TV film)
1983 Johnny Blue (TV film)
1982 Help Wanted: Male (TV film)
Neslyším zlo (TV film)
Víc než další milostný příběh (TV film)
1979 Buck Rogers in the 25th Century
1978 Killing Stone (TV film)
1977 Hooch
Letiště '77
Ransom for Alice! (TV film)
1974 Man on a Swing
1971 Some of My Best Friends Are

TV seriály

2004 Star Trek: New Voyages (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Policie z New Orleans (TV seriál)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
1992 Rybí policie (TV seriál)
1990 E.A.R.T.H. Force (TV seriál)
1989 Nightingales (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1986 Elektrický rytíř (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace