Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podle prastarých legend došlo na území indiánského kmene Katonů ke krvavému konfliktu, kdy byl zavražděn zavržený šaman Torak (kanibal) a jeho 6 bratrů. Ale těsně před svou smrtí šaman vyřkl kletbu, že se kosti jeho i jeho bratrů promění v démona a vrátí se krvavě pomstít všemu živému v okolí. Jejich těla byla bez obřadu pohřbena a místo bylo v pamětech indiánů označené jako zakázané a nedotknutelné. Jenže zmíněné pozemky se bohužel dostaly do vlastnictví ziskuchtivého podnikatele, který bez místní znalosti zahájil stavbu nové bytové rezidence a ihned po začátku byly nalezeny kosti patřící právě tomuto krvelačnému tvorovi a také zvláštní mocný artefakt. Bohužel tak probudili po staletí uvězněnou bestii, která začíná své bezmezné řádění. Legenda také praví, že pokud netvora někdo nezastaví do úplňku, bude navždy nezastavitelný. Čas ubíhá… (TV Prima)

(více)

Recenze (68)

blackmag odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou kravinu jsem fakt dlouho neviděla... Laciné triky, které jsou podle mě na rok 2007 až příliš laciné. Příšera, která je vlastně je srandovní velkou kostrou se světélkujícími oči nebudí hrůzu, ale spíš otrávenost. Nikdy víc.Hrdinská hudba, která zazní v momentě, kdy si muž zákona tváře pomaluje bojovými barvami svých indiánských předků... je tak trošku na hlavu. Kdyby za názvem filmu bylo slovo "parodie", tak bych to snesla mnohem víc.. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Musím se smát, ale na takové to kokotiny jsme od Jimiho už zvyklí X let a ještě nějaký čas budeme muset. Tedy minimálně do doby dokud ho někdo čiště neodpráskne a že si o to koleduje čim dál víc. Bone Eater je něco příšerného od začátku po závěrečný souboj, který vlastně ani soubojem nebyl. Animace jsou strašné a dělají si co chtějí, což pasuje hercům protože ti to dělaj taky. Spousta nelogických prvků, šílených dialogů a scén které mě trhaj střeva jen když si na ně vzpomenu. Jedinu hvězdu jsem dal za titulní melodickou hudbu, která se mi fakt líbila a musím si ji RIPnout do mp3. Takže jedna hodně slabá hvězda v odpadkovém koši. ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Pošetilý to pokus na indiánské téma. Námět by nebyl zase tak marný, ale to zpracování je opravdu hodně špatné. Nelogičnosti v ději skákajíc s příběhu každou chvilkou, zjednodušování dramatických momentů, tudíž s toho vyniká, že se tu vlastně žádné drama nekoná, animace onoho vražedného pixelového kostlivce je zcela mimo realitu. Citové záležitosti budí úsměv. Rozhovor otce (poloindiánského šerifa) se svoji pubertální dcerou, které je sedmnáct a proto chce volně na mejdan, budiž toho příkladem. Příběh po celou dobu budí podezření, že se pomalu snaží k velkolepému finále, tudíž k souboji šerifa s 'Kosťou'. Ale pozor, sice se proti sobě postaví, ale nic takového se prostě nekoná. Zklamání? Ale kdepak. Podle úsměvného vývoje děje nic jiného přijít nemohlo. A tak opět vznikl snímek, který je zcela zbytečný. Je vhodný akorát tak na zaplnění prázdného nočního vysílání, tedy mezi třetí a šestou hodinou ranní. Tady moc škody nenadělá. ()

UnCool odpad!

všechny recenze uživatele

Co to bylo? To byl údajně sci-fi horor :D ale větší kýč jsem snad ještě nikdy neviděl, snad nejhorší film co jsem měl tu smůlu vidět. Kostlivec působil strašně trapně, stejně tak jeho kůň o efektech raději nemluvě, popraskaná silnice je to, když se na ní objeví černá čára. Finálový souboj sherifo-vinetůo-shatterhanda s kostíkem raději nekomentovat! Zbytečně ztracených 90 minut života, raději si užijte vášnivou noc se svým protějškem, ale pokud třeba těch 90 minut strávíte pískáním melodie Yankee Doodle, tak možná zažijete kulturně kvalitnější zážitek. Na toto se podívejte na party s kamarády v pokročilém stadiu duševní inkompetence způsobené opakovanou konzumací fermentovaných rostlinných nápojů! ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Ohhhh, to bol teda slabucky film o chodiacej kostre, ktora ked sa dotkla ludi, tak oni sa rozpadli na prach. Smiesna cast filmu bola ked kostra jazdila na kostenom koni a do noty tomu hrala taka westernova hudba:) Najtrapnejsi bol ten serif, ktory si na konci filmu natrel tvar ako indian a cakal na ceste na prichadzajuceho kostlivca. Raz sa zahnal tym trapnym, kostenym tomahawkom a hodil ho priamo do tela kostlivca. On to nevydrzal a zachvilu bolo po nom. ? Serif s nim nemal vela prace a jednoducho ho zabil. Cakal som, ze ten suboj bude trvat dlhsie a bude viac napinavejsi. Hmmm, chcel by som toho asi vela od takejto sracky,,he he ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama