Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Když je země v nebezpečí, musí Autoboti znovu zasáhnout proti nepřátelským Deceptikonům.. (TV Barrandov)

Recenze (4)

st.ranger 

všechny recenze uživatele

Trvalo to dlouho, aby se konečně seriál odklonil od zažitých standardů a neustálého recyklování z předchozích instancí pořád dokola. Silně animovaná stylizace a barevnost, větší dávka humoru a hlavně plno nových nápadů smíchané do jedné skvěle fungující látky. I přes epizodní děj některých dílů se příběh stále posouvá dopředu, objevují se nové postavy a některé i zůstávají na stálo se základním týmem a téměř s každým dílem přibývá nová hrozba v podobě uprchlých vězňů. ()

Ozzinka 

všechny recenze uživatele

Bohužel, tenhle seriál mě zklamal. Transformeři jsou moje velká srdcovka a mám ráda celkově jejich téma. Příběh seriálu je hodně jednoduchý, každý díl nový decepticon, bez charakteru, a s jednoduchým cílem. Což je dobré pro dětský seriál, ale hodně mu to ubližuje. Ano najdou se tu světlé chvíle, kdy jsou díly dost průměrné možná lehce nadprůměrné, ale to je málo dílů. Postavy jsou dost ploché a jde očekávat co udělají, a je to hrozně smutné když si vezmeme, že seriál má navazovat na serii a film Transformers Prime, kde postavy byli daleko lépe zpracované, a chovali se daleko dospěleji než tady. Tu mají všichni hodně dětinskou a jednoduchou povahu a to mi dost vadí. Nemluvě o častém nelogickém chování postav v serilu (taky nechápu proč se tam neobvili lidské postavy z Transformers Prime, když tam jsou často zmíněné a v první serii se autoboti dost prozradili. Logicky by se tam objevili jak na koni ať soukromě, jelikož jim chyběl Bee nebo pracovně (agent Fowler)) Animace je barevná a veselá, sice mi chybí animace z Transformers Prime, jelikož jsem si na ni zviklá (vím že nemohu mí vše) ale na animaci jsem si rychle přivykla a dost se mi líbila. Takže když to tak vezmu animace ujde, postavy nejsou dobré, příběh hrozný (krom pár dílů a jedné mini serie….), ale znám i horší Transformers serie, takže dvě hvězdy s odřenými uši si to zaslouží, i  když nejde o seriál, který bych si musela znovu shlednout. ()

Reklama

Hanyou 

všechny recenze uživatele

Animace je pro tentokrát opravdu povedená a svým způsobem je plus i fakt, že nejde jen o převyprávění klasického modelu - Autoboti vs Decepticoni a Optimus vs Megatron. Jenže zároveň je to i mínus, protože minimálně co se záporných postav týká, tak prostě nejsou zajímavé a já zrovna nefandím stylu: epizoda = nový Decepticon na chytání.Ale snad to hned zase neukončí. Návrat Starscreama je obrovský bod k dobru, ač to bylo zatím jen na pár episod. ()

Aurus odpad!

všechny recenze uživatele

Zamě totální odpad kinematografie!!! Příběh, postavy, hudba katastrofální! Nic tomuto seriálu nemohu a nedokážu pochválit. 0/10. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama