Reklama

Reklama

William Levy

William Levy

nar. 29.08.1980 (43 let)
Havana, Kuba

Biografie

William Levy si zahrál v kriminálním thrilleru společnosti Universal Term Life s Terrencem Howardem a Vincem Vaughnem. Mezi jeho další snímky patří například film Tylera Perryho The Single Mom's Club a snímek Addicted, oba od společnosti Lionsgate.

William, který se narodil na Kubě, imigroval ve čtrnácti letech do Miami na Floridě. V rámci baseballového stipendia navštěvoval Univerzitu sv. Tomáše, aby se posléze začal naplno věnovat herectví. V roce 2008 obsadila Williama mexická televizní producentka Carla Estrada do hlavní role španělsky mluveného televizního seriálu Cuidado con el Angel, díky které se stal Levy ze dne na den hvězdou a ve které ho ve Spojených státech každý večer sledovalo v průměru rekordních 5 milionů diváků.

Poté si William zahrál v seriálu Sortilegio, jehož finále zhlédlo celkem 6,6 milionu diváků a překonalo tak svou sledovaností program stanic ABC a CBS. Jeho další seriál s názvem Triunfo del Amor byl nejsledovanějším pátečním programem na všech televizních stanicích. Seriály, v nichž se objevil, byly přeloženy do desítek jazyků a vysílaly se po světě ve více než stovce zemí.

Falcon

Herec

Producent

Scenárista

Host

Reklama

Reklama