foto

Richard Wells

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Await Further Instructions
2014 Treehouse
2009 Doghouse
2008 Kronika mutantů
2005 Zlouni z vesmíru
2003 Ong-bak
2002 Whacked
1998 Razor Blade Smile

TV seriály

2013 Cena za lidskost (TV seriál)
The Last Broadcast (S05E06)
No Care, All Responsibility (S05E05)
The Greater Good (S05E04)
další epizody (6)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
The War Child (S04E08)
Making History (S04E07)
Puppy Love (S04E06)
další epizody (8)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
The Wolf-Shaped Bullet (S03E08)
Though the Heavens Fall (S03E07)
Daddy Ghoul (S03E06)
další epizody (8)
2010 Cena za lidskost (TV seriál)
All God's Children (S02E08)
Damage (S02E07)
In the Morning (S02E06)
další epizody (8)
2009 Cena za lidskost (TV seriál)
Bad Moon Rising (S01E07)
Where the Wild Things Are (S01E06)
Another Fine Mess (S01E05)
další epizody (6)

Herecká filmografie