foto

Jiří Žaloudek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Donšajni
2010 Kajínek
2008 Fišpánská jablíčka (TV film)

TV seriály

2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
2010 Cesty domů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace