foto

Kaoru Wada

  • nar. 5.5.1962 (57 let)
    Šimonoseki, prefektura Jamaguči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Hokori to Genso
2008 Inujaša: Kuroi Tessaiga
Last Game: Saigo no sókeisen
Sora e: Sukui no tsubasa resukyû uingusu
2007 Hokušin naname ni sasu tokoro
Kindaiči šónen no džikenbo Special (TV film)
2004 Inujaša: Guren no hóraidžima
2003 Inujaša: Tenka hadó no ken
2002 Inuyasha - Kagami no naka no mugenjō
2001 Inuyasha - Toki o koeru omoi
1999 Harlock Saga: Nibelung no yubiwa - Rhein no ōgon
Kindaiči šónen no džikenbo 2: Sacuriku no Deep Blue
1998 Hana no Oedo no curibaka nišši
1996 Dragon Quest recuden: Roto no monšó
Kindaiči šónen no džikenbo
1995 Socugjó: Graduation
1994 Mars
Samurai Spirits: Haten góma no šó (TV film)
The Cockpit
Čúšingura gaiden jocuja kaidan
1993 Džúbei a umění nindžucu
Hyper Future Vision GUNNM
1992 Silent Mobius 2
1991 3x3 Eyes
Silent Mobius: The Motion Picture

TV seriály

2018 Gjakuten saiban: Sono "šindžicu", igi ari! Season 2 (TV seriál)
PazuDora (TV seriál)
2008 Casshern Sins (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Episode 99 (E99)
Episode 98 (E98)
Episode 97 (E97)
další epizody (39)
2007 D.Gray-man (TV seriál)
Episode 64 (E64)
Episode 63 (E63)
Episode 62 (E62)
další epizody (51)
2006 D.Gray-man (TV seriál)
Kōto to Tomo ni (E13)
Soshite Machi ni Yuki ga Furi... (E12)
Miranda Rottō no Omoi (E11)
další epizody (13)
Play Ball 2nd (TV seriál)
2005 Play Ball (TV seriál)
2004 SAMURAI 7 (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
Strašidelné historky (TV seriál)
1999 ToHeart (TV seriál)
1998 Lodoss tó senki: Eijú kiši den (TV seriál)
1996 Gegege no Kitaró (TV seriál)
Idžiwaru bá-san (TV seriál)
1993 Kišin heidan (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace