foto

Maria Heiskanen

  • nar. 21.8.1970 (49 let)
    Kuopio, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Den längsta dagen
2017 Havrani
2014 Nahoru dolů
2013 Apeiron
Faro
Kerron sinulle kaiken
2012 Nevinná
Poslední věta
2011 Ei valoa tunnelissa (TV film)
Hella W
2009 Rööperi
2008 Jungle of Dreams (TV film)
Luola (TV film)
Veden ääri (studentský film)
Věčné okamžiky Marie Larssonové
2007 Práce pro chlapa
Puolueet: Taivas
2006 Siilijuttu
Světla v soumraku
2002 Hus i helvete
2001 Jako bílý sníh
2000 10:10
1993 Brandbilen som försvann
1991 Il Capitano

TV seriály

2017 Rebecka Martinsson (TV seriál)
2014 Raja (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2010 Solsidan (TV seriál)
2005 Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Täysin työkykyinen (TV seriál)
2002 Tusenbröder (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Troell bakom kameran

Host

TV pořady

2008 Strada (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky