foto

Hansjörg Felmy

  • nar. 31.1.1931
    Berlín, Německá říše
  • zem. 24.8.2007 (76 let)
    Eching, Landshut, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Affäre Nachtfrost (TV film)
1988 Affaire Nachtfrost (TV film)
Männer vom K3 - Familienfehde, Die (TV film)
1984 Abgehört (TV film)
1983 Rendevous der Damen (TV film)
1982 Meine Frau erfährt kein Wort (TV film)
So oder so ist das Leben: Vier Begegnungen in einer Großstadt (TV film)
1976 Die Klempner kommen (TV film)
Pokus o útěk
1975 Liebe mal so - mal so (Vergnügliches über ein altes Thema) (TV film)
1971 Die Tote aus der Themse
Täter auf der Spur - Flugstunde, Dem (TV film)
Täter auf der Spur - Tod am Steuer, Dem (TV film)
1966 Roztržená opona
1965 An der Donau, wenn der Wein blüht
1964 Agguato sul grande fiume
Das Ungeheuer von London City
Das siebente Opfer
Nebelmörder
1963 Der Henker von London
Station Six-Sahara
1962 Die Glücklichen Jahre der Thorwalds
Genosse Münchhausen
1961 Die Ehe des Herrn Mississippi
Die Schatten werden länger
Letzte Kapitel, Das
1960 An heiligen Wassern
Botschafterin, Die
Das Erbe von Björndal - a.z.
Schachnovelle
Zornigen jungen Männer, Die
1959 Buddenbrooks - 1. Teil
Buddenbrooks - 2. Teil
Der Mann, der sich verkaufte
Ein Tag, der nie zu Ende geht
Menschen im Netz
Věčně zpívají lesy
1958 Der Greifer
Der Maulkorb
Herz ohne Gnade
My, zázračné děti
Unruhige Nacht
1957 Das Herz von St. Pauli
Hvězda Afriky
Žraloci a malé ryby

TV seriály

1994 Faust (TV seriál)
Hagedorns Tochter (TV seriál)
1990 Abenteuer Airport (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Die Wilsheimer (TV seriál)
1986 Unternehmen Köpenick (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Místo činu (TV seriál)
Schönes Wochenende (S11E11)
Nouzové řešení (S11E06)
1979 Místo činu (TV seriál)
Schweigegeld (S10E12)
Ein Schuß zuviel (S10E06)
Kulka v těle (S10E01)
1978 Místo činu (TV seriál)
Der Feinkosthändler (S09E09)
Lockruf (S09E07)
Rechnung mit einer Unbekannten (S09E05)
1977 Místo činu (TV seriál)
Das Mädchen von gegenüber (S08E13)
Tři oprátky (S08E09)
Spätlese (S08E06)
1976 Místo činu (TV seriál)
Abendstern (S07E10)
Fortuna III (S07E06)
Zwei Leben (S07E03)
1975 Místo činu (TV seriál)
Treffpunkt Friedhof (S06E10)
Die Abrechnung (S06E06)
Wodka-Bitter-Lemon (S06E04)
1974 Místo činu (TV seriál)
Der Mann aus Zimmer 22 (S05E11)
Zweikampf (S05E06)
Acht Jahre später (S05E04)
1973 Klimbim (TV seriál)
1972 Alexander Zwo (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
Flucht ohne Ausweg (TV seriál)

Dokumentární

2010 Horst Frank - Der Flußpirat vom Mississippi - a.z.
Von Herkules zum Westernheld - Im Gespräch mit Brad Harris - a.z.
1995 Taten, Orte, Kommissare (TV film)
1961 Hinter der Leinwand (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1982 Meine Frau erfährt kein Wort (TV film)

Skladatelská filmografie

Filmy

1958 Der Maulkorb

Host

TV pořady

2003 Unsere Besten (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
1987 Ein Abend für Nadja Tiller und Walter Giller (TV pořad)
1986 Bravo, Catrin (TV pořad)
Die Zukunft hat Geburtstag - 100 Jahre Automobil (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1975 Treffpunkt Herz (TV pořad)
1974 Am laufenden Band (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1964 Gut gefragt ist halb gewonnen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky